TikToker najnovšie má osem tetovaní Mr. Beast, ktorý patrí medzi najznámejších youtuberov.Richflows/Instagram
StoryEditor

TikToker si tetuje mená slávnych youtuberov, aby si ho všimli. Jeden mu zaplatil dovolenku a daroval vyše 4 tisíc eur

Antiyoutuber09.07.2023., 11:43h

TikToker Richflows sa chce stretnúť so slávnym youtuberom Mr. Beastom a rozhodol sa preto, že si vytetuje jeho meno na telo.

Lajkuj Brainee.sk na

V minulosti sa chcel stretnúť s menej známym youtuberom Faze Rugom a zvoli preto rovnaký postup. Faze Rug ho skutočne navštívil, daroval mu viac ako štyri tisíc eur a dokonca mu zaplatil dovolenku. Mr. Beast ale zatiaľ nijak nereagoval, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz

Nechá si tetovať mená ľudí, ktorých chce stretnúť

Niektorí ľudia sú natoľko posadnutí túžbou stretnúť sa so svojím obľúbeným influencerom, spevákom či inou známou osobnosťou, že sú schopní urobiť pre to v podstate čokoľvek. Koľkokrát pritom vôbec nehľadia na možné následky. Rovnako je tomu tiež v prípade TikTokera, ktorý si hovorí Richflows a ktorý si zmyslel, že chce získať pozornosť jedného z najznámejších youtuberov Mr. Beasta. Vybral si pre to ale veľmi zaujímavý spôsob. Richflows sa totiž rozhodol, že si bude tetovať youtuberove meno, pokým na neho nezareaguje. 

image

Youtuberka desí svojich fanúšikov. Popísala skúsenosti s kultom, vraj jej z hlavy niečo vysali

Richflows si totiž myslí, že pokiaľ sa k Mr. Beastovi dostane správa o tom, že niekde existuje muž, ktorý si chce vyžiadať jeho pozornosť tým, že si tetuje jeho meno na telo, minimálne na neho zareaguje. Richflows pritom ale už rovnakú zvláštnu vec v minulosti urobil. Tetoval si totiž na stehno meno amerického youtubera Faze Ruga, ktorý sa nakoniec rozhodol Richflowsa navštíviť. Keď si totiž Richflows nechal urobiť 37 tetovanie youtuberovho mena, Faze Rug sedel priamo vedľa neho. Dokonca o ňom aj natočil video, ktoré má na Youtube vyše štyri milióny zhliadnutí. 

Faze Ruga sleduje 23,6 milión ľudí, zatiaľ čo Mr. Beasta 160 milión ľudí. Aj keď sú obe čísla obrovské, Mr. Beast má predsa len úplne odlišnú popularitu. Richflows ale verí, že sa správa o ňom dostane až k youtuberovi a ten na neho zareaguje, alebo ho možno aj príde osobne navštíviť. 

Pravdepodobne očakáva finančný dar

Richflows ale nemôže očakávať nič špeciálneho. Aj keď by sa o ňom Mr. Beast dozvedel, prišiel by za ním a napríklad by aj natočili spoločné video, tým jeho kontakt s youtuberom končí. Síce mu zostanú krásne spomienky na stretnutie so svetoznámym youtuberom, čo mu ale zostane natrvalo sú jeho tetovania. Mr. Beast je navyše kvôli svojej tvorbe veľmi zaneprázdnený a preto je pravdepodobné, že sa s ním Richflows nestretne. TikToker sa ale nevzdáva a neustále pridáva nové tetovania na svoju nohu. V súčasnej dobe už má meno Mr. Beast vytetované osemkrát. 

@richflows

dear @mrbeast you‘re the light of hope this world needed keep inspiring🙏

♬ Past Lives (Soul Trap) - Maddog Beat

Jeho videá, v ktorých tetovania ukazuje a v ktorých tiež neustále označuje Mr. Beasta, majú ale bohužiaľ veľmi malú sledovanosť. Možno aj preto sa k slávnemu youtuberovi pravdepodobne informácie o Richflowsovi nikdy nedostanú. Richflows ale verí, že sa to jedného dňa podarí. Niektorí z užívateľov ale TikTokerovi nielen že nedávajú príliš mnoho šancí na úspech, ale dokonca ho aj kritizujú za štýl jeho kontentu. 

Richflows totiž od Faze Ruga dostal za odmenu dovolenku zadarmo a k tomu tiež 5 tisíc dolárov v hotovosti, čo je v prepočte 4 574 eur. A práve preto si niektorí ľudia myslia, že Richflows dúfa, že pokiaľ sa Mr. Beast rozhodne navštíviť ho, bude omnoho štedrejší než Faze Rug, čo sa týka finančného obdarovania. Mr. Beast je totiž známy tým, že rozdáva ľuďom obrovské množstvo peňazí. 

image

TikToker si dáva tetovať mená youtuberov, ktorých chce stretnúť.

Faze Clan/Twitter

Príbeh českého TikTokera

Zaistiť si pozornosť obľúbenej celebrity ide ale aj oveľa jednoduchšou cestou, než akú si zvolil Richflows. Český TikToker Tomáš Eichler sa totiž stal veľkým fanúšikom seriálu a filmu Vyšehrad, kde stvárnil hlavnú rolu futbalistu Júliusa Lavického herec Jakub Štáfek. Eichler sa jedného dňa rozhodol, že sa chce so Štáfkom stretnúť naživo. 

Práve preto prišiel s nápadom, že bude každý deň pridávať video s futbalovou loptou a čakať, než si ho Štáfek všimne a loptu mu podpíše. Eichlerovi to ale trvalo dlhých 145 dní, než sa konečne so Štáfkom stretol, a aj keď bol na videu veľmi nervózny, bol veľmi rád, že mal nakoniec možnosť zoznámiť sa so svojím obľúbeným hercom, ktorý mu loptu podpísal. Pokiaľ bude Richflows rovnako vytrvalý a pokiaľ mu vôbec zostane miesto na tele pre ďalšie tetovania, aj keď je celý nápad úplne šialený, možno sa aj on dočká a stretne sa so svojím obľúbeným youtuberom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 19:18