Takto si sa na SpongeBoba určite ešte nedíval.Wall.alphacoders.com/
StoryEditor

Nová teória o kultovej rozprávke. Po tomto sa budeš na SpongeBoba pozerať určite inak

Michal Čiernik23.01.2023., 09:00h

TikTokerka pobláznila svojim videom všetkých fanúšikov SpongeBoba. Podľa nej totiž každá postava predstavuje nejakú psychickú poruchu.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo videu @asheleyspam hovorí, že každá postava v šou predstavuje určitú „poruchu“. Virálny 16-sekundový klip už nazbieral viac ako dva milióny lajkov. TikTokterka si napríklad myslí, že SpongeBob mal predstavovať ADHD, zatiaľ čo jeho priateľ a sused Sé mohol trpieť depresiou. „Trvalo mi 10 rokov, kým som si uvedomila, že postavičky SpongeBob predstavujú poruchy,“ napísala bielym textom cez hornú časť videa. 

Influnecerka, ktorá sa zameriava hlavne na rôzne zaujímavé teórie a skryté easter eggy v animovaných rozprávkach si tiež myslí, že Patrick, ktorý bol SpongeBobovým pomocníkom v šou, mal Downov syndróm. Pán Krabs, ktorý vlastnil reštauráciu, v ktorej SpongeBob pracoval, trpel narcistickou poruchou osobnosti. A Planktón, ktorý bol úhlavným nepriateľom všetkých, mohol mať bipolárnu poruchu.

image

Sépiák mohol podľa TikTokerky trpieť depresiou.

Tiktok/asheleyspam/

Vody TikToku po tomto videu nezostali dlho pokojné a viacerí fanúšikovia jej dali v komentároch za pravdu. „Teraz to dáva zmysel“ napísala jedna fanúšička pod príspevok. „Už nikdy nebudem môcť sledovať SpongeBob rovnakým spôsobom,“ napísal ďalší človek s plačúcim smajlíkom.

image

Vedel si, že všetky Disneyovky sú prešpikované tajnými odkazmi? Tieto si si určite nevšimol

Niektorí to zase za takú veľkú senzáciu nepovažujú. „Alebo je to možno len televízna relácia,“ znel jeden koment. „Rovnako ako postavy z Medvedíka Pú,“ komentoval ďalší.

image

Vidieť raz ich nestačí. Toto sú najlepšie seriály, ktoré môžeme pozerať zas a znova

„SpongeBob SquarePants“ je animovaný kreslený seriál, ktorý zaznamenáva dobrodružstvá žltej špongie a jeho priateľov, keď si užívajú život v mestečku Bikini Bottom. Zo série sa vytvorilo niekoľko animovaných filmov, pričom prvá premiéra mala v roku 2004.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:41