Speváčka AdeleProfimedia
StoryEditor

Speváčka Adele si dáva veľkú pauzu od hudby. Neuvidím vás neuveriteľne dlho, odkázala ľuďom po koncertoch v Mníchove

Miroslav Kamody02.09.2024., 10:00h

Speváčka je pripravená stiahnuť sa do úzadia a užívať si život, ktorý si podľa svojich slov celé roky budovala.

Lajkuj Brainee.sk na

Speváčka Adel rozosmútila svojich fanúšikov po celom svete. Ako informuje portál LadBible, s divákmi sa počas vystúpenia v Mníchove podelila o budúcnosti svojej kariéry a oznámila, že je pripravená na dlhý čas zmiznúť z verejného života.

Jej nadlhšia koncertná šnúra

36-ročná speváčka už čoskoro ukončí šnúru rezidenčných vystúpení v Las Vegas, pričom víkendové vystúpenie v Mníchove predstavovalo jej posledný plánovaný koncert na európskej pôde. „Nie som najpohodlnejšia interpretka, to viem, ale som v tom ku*va dobrá,” povedala počas koncertu.

image

Bizarné veci, ktoré robia známi speváci, aby neochoreli počas turné. Do zdravia svojich hlasiviek investujú stovky tisíc

„A naozaj si už takmer tri roky užívam vystupovanie, čo je najdlhšie, čo som kedy robila a pravdepodobne aj najdlhšie, aké kedy budem robiť. Po tomto mi zostáva 10 vystúpení. Potom vás neuveriteľne dlho neuvidím,” povedala počas koncertu.

Chystá sa svadba

Ako dodala, fanúšikov si bude držať v srdci počas celej prestávky od koncertovania a tvorby novej hudby. „Bolo to úžasné, ale potrebujem si oddýchnuť.” Vysvetlila, že sa chce venovať „novému životu“, ktorý si sama vybudovala a teraz ho chce naplno žiť.

Fanúšikovia na koncerte aj na internete prajú Adele všetko najlepšie, no zároveň netaja smútok nad jej odchodom do ústrania. Všetkým je však jasné, prečo sa speváčka takto rozhodla. Počas mníchovských koncertov totiž oznámila, že sa zasnúbila s americkým športovým agentom Richom Paulom. Autorku hitov Someone Like You či Easy on Me tak čaká svadba.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. september 2024 18:25