Lady DeadpoolYouTube/Marvel Entertainment
StoryEditor

Taylor Swift, Blake Lively alebo niekto úplne iný? Vieme, kto v očakávanej komiksovke stvárnil Lady Deadpool

Miroslav Kamody25.07.2024., 09:30h

Konečne poznáme odpoveď na otázku, ktorú posledné týždne riešili všetci komiksoví fanúšikovia.

Lajkuj Brainee.sk na

Komiksovka Deadpool & Wolverine je od dnešného dňa v kinách po celom Slovensku. Očakávané spojenie dvoch známych mutantov na striebornom plátne patrí k najočakávanejším filmom nielen tohto leta, ale aj celého roka. 

Šesť rokov po udalostiach z filmu Deadpool 2 žije Wade Wilson pokojným životom, pretože časy žoldniera Deadpoola nechal za sebou, až kým ho Úrad pre časové odchýlky (TVA) - byrokratická organizácia, ktorá existuje mimo času a priestoru a monitoruje časovú os - nevtiahne do novej misie.

image

Deadpool a Wolverine sa rútia do kín. Objaví sa aj Taylor Swift a prečo Ryan Reynolds nedostal za prvý film zaplatené?

Tajomná Lady Deadpool

Keďže jeho domovský vesmír čelí existenčnej hrozbe, Wilson sa neochotne pridá k ešte neochotnejšiemu Wolverinovi na misii, ktorá zmení dejiny Marvel MCU. Tak znie oficiálna synopsa príbehu, na ktorý komiksoví fanúšikovia čakali dlhé roky (a mnohí si mysleli, že sa ho už nikdy ani nedočkajú).

Trailery boli nabité hláškami, krvou a nadávkami, no najväčšiu pozornosť (okrem Wolverina, ktorého sme konečne videli v originálnom žltom obleku) pútala tajomná Lady Deadpool, ktorej identita zostala do premiéry filmu zahalená rúškom tajomstva.

Na internete však začali kolovať teórie, že pod maskou je ukrytá speváčka Taylor Swift, manželka Ryana Reynoldsa (Deadpool) Blake Lively, alebo (a toto bola naša najobľúbenejšia teória) ide o upravenú Ryanovu tvár so ženskými črtami. A keďže sme film už videli, máme pre teba odpoveď.

Nasledujúce riadky obsahujú spoliery, ktoré odhaľujú identitu Lady Deadpool, nijako však neprezrádzajú dej ani zásadné udalosti z filmu.

Niektorým to bolo jasné hneď

Začneme s tým, že v obleku Lady Deadpool sa nenachádza spevácka megahviezda Taylor Swift. Ak máme byť presní, tak film vlastne vôbec neukáže, kto postavu stvárnil. A vzhľadom na jej čas na plátne je to vo výsledku úplne jedno.

V jednej z konverzácií vo filme však môžeme počuť že Lady Deadpool mala nedávno porodiť štvrté dieťa, no „vôbec to na nej nie je vidieť”. Pokiaľ sleduješ šoubiznis, už v tomto momente ti muselo byť jasné, o akú herečku ide.

Pokiaľ nie, počkať si si musel na záverečné titulky, ktoré dohady definitívne potvrdili. Lady Deadpool stvárnila Reynoldsova manželka Blake Lively, no ako sme už spomínali vyššie, bez masky sa na plátne vôbec neobjaví. Pravdou však je, že minulý rok porodila štvrté dieťa, ktoré dostalo meno Olin.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. september 2024 09:55