Desaťročná dcéra celebrít plánuje vstúpiť do hudobného sveta.Ig/north West/
StoryEditor

Desaťročná dcéra Kim Kardashian a Kanyeho Westa chystá nový album. Namiesto detstva chce radšej preraziť v hudbe

Antiyoutuber13.03.2024., 13:30h

Dcéra Kanyeho Westa a Kim Kardashian nedávno vydala prvú skladbu, na ktorej s ňou pracoval práve jej otec. Ľudia dlho špekulovali o tom, či sa môžu tešiť aj na ďalšiu hudbu, ktorú vytvoria. Teraz sa ukázalo, že naozaj môžu. Desaťročná North West chystá nový hudobný album. Nesie názov Elementary School Drop Out.

Lajkuj Brainee.sk na

Raper Kanye West, ktorý je známy aj pod prezývkou Ye, vydal vo februári s niekoľkomesačným oneskorením veľmi očakávaný album Vultures v spolupráci s Ty Dolla $ignom. Očakávané bolo nielen kvôli výkonom oboch raperov, ale aj kvôli dcére Westa a Kim Kardashian, North, ktorá sa na ňom mala objaviť. A nakoniec sa ukázalo, že tam jej hudobná kariéra nekončí, ale začína, píše portál Antiyoutuber.

Desaťročná North je najstaršou dcérou Kardashian a Westa. Na sociálnych sieťach je veľmi populárna, preslávila sa predovšetkým vďaka svojráznemu humoru a úprimnosti pred kamerami. Aj kvôli tomu mnohí ľudia na sieťach začali vtipkovať, že je úplnou kópiou jej otca a mala by začať tvoriť hudbu. To sa evidentne nakoniec stalo a bude diať aj naďalej.

image

Kanye West na sebe vylepšuje, čo sa dá. Nechal si odstrániť zuby, ktoré teraz nahradil titánovou protézou za 850-tisíc

Ďalší album chytá aj Kanye

North zaujala na novom albume Vultures slohou na skladbe Talking ešte pred tým, než vôbec vyšla. North totiž bola ako obvykle vtipná a hoci verše boli veľmi jednoduché a zodpovedajúce jej veku, boli aj pomerne vydarené. „It’s your bestie/Miss miss Westie/Don’t tryna test me/It’s gonna get messy/It’s gonna get messy/Just, just bless me/Bless me,“​ rapuje.

Album sa niekoľkokrát odložil a tak fanúšikovia už ani nedúfali, že by sa mohli skladby s North dočkať. Nakoniec však naozaj vyšiel a ukázalo sa, že North talent naozaj má. Ľudia preto dlho špekulovali na sociálnych sieťach o tom, či jej hudobná kariéra bude pokračovať, alebo sa jedná o jedinú skladbu, ktorú od nej počuli.

V súčasnej dobe Ye a Ty Dolla $ign organizujú po celom svete takzvané „listening parties“ k novému albumu. V nedeľu, vo chvíli, keď bola väčšina hviezd vrátane Kim Kardashian na odovzdávaní Oscarov, organizovali raperi v arizonskom Phoenixe ďalší taký večierok, tentoraz však k pokračovaniu albumu, teda Vultures 2. Mnohých šokovalo tvrdenie Westa, že by album nemal byť na žiadnych streamovacích platformách.

Elementary School Drop Out

Najväčšie prekvapenie ale prišlo od desaťročnej dcéry Westa, ktorý bol opäť oblečený celý v čiernom a mal zakrytú aj tvár. Stála vo svetle reflektorov po jeho boku a oznámila, že chystá nový hudobný album. „Ahoj, tu Northie, už dlho pracujem na novom albume. Volá sa Elementary School Drop Out,“ hovorí North. Krátko po tom spoločne s Westom odbehla do zákulisia.

image

Takto si žijú deti najväčších diktátorov a oligarchov. Študujú na najlepších školách a na ich párty pozývajú celebrity

North nemá k hudbe a umeniu všeobecne ďaleko. Virálne sa napríklad stalo jej vystúpenie z roku 2020 na prehliadke Yeezy. „Yeah, yeah. Cool, cute, cool, cute. yeah. What are those? These are clothes. What are those? These are clothes,“ spievala vtedy. Síce jej vystúpenie nebolo nijako kvalitné, aj napriek tomu je zrejmé, že jej nadšenie pre umenie rodičia podporujú. Kardashian sa navyše nedávno nechala počuť, že by mohla byť módnou kritičkou.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 21:30