Bianca Censori (29) v Paríži.Twitter/ American Celebrity News/
StoryEditor

Kanye West s manželkou naháňajú hrôzu. Za najnovší módny výstrelok hrozí Biance väzenie

Viktória Revajová05.03.2024., 14:00h

Manželský pár vyvoláva v Paríži rozruch nielen svojou prítomnosťou.

Lajkuj Brainee.sk na

Kamkoľvek sa pohnú, priťahujú mimoriadnu pozornosť. Najnovšie si raper Kanye West (46) a.k.a. Ye spolu so svojou o 16 rokov mladšou partnerkou Biancou Censori vyrazili do Paríža, kde sa koná Fashion week. 

Hoci ide o oslavu extravagantnej módy a kreativite sa medze nekladú, mladá Austrálčanka prekročila hranicu únosného. Svojím odvážnym outfitom totiž mohla porušiť zákony, ktoré vo Francúzsku platia.

Neustále posúvajú hranice

Manželský pár je známy odvážnym módnym štýlom. Kým je americký raper zahalený od hlavy až po päty, jeho manželka obscénne odhaľuje svoje intímne partie. 

image

Kanye West na sebe vylepšuje, čo sa dá. Nechal si odstrániť zuby, ktoré teraz nahradil titánovou protézou za 850-tisíc

Pred pár dňami ju v uliciach mesta lásky zachytili objektívy fotografov v tenkom svetríku a čiernych silonových pančuchách, pod ktorými nič nemala. 

Tento výstrelok sa jej však najnovšie podarilo prekonať, keď sa na verejnosti ukázala v ultramini priesvitných šatách a čiernych silonkách. A keďže pod nimi opäť nemala spodné prádlo, vo svetle odhalili prakticky celú jej nahú postavu.

Hrozí jej pokuta aj väzenie

Práve za tento výstrelok sa môže Bianca dostať do problémov s políciou. Ako upozorňuje portál Independent, vo Francúzsku je zakázané odhaľovať intímne časti tela na verejnosti. Riskuje tak pokutu v hodnote 15 000 eur a jednoročný pobyt za mrežami. 

Vzťah s Kanyem ju zmenil

V porovnaní s fotografiami z minulosti by ste dnes túto austrálsku architektku ani nespoznali. Svoj výzor začala meniť až po boku amerického rapera. Kým si neostrihala vlasy bola neustále porovnávaná s Yeho exmanželkou Kim Kardashian. 

Okrem výzoru zmenila aj celý svoj šatník, ktorý v súčasnosti pozostáva už len z extravagantných kúskov. Hoci oficiálne dvojica nič nepotvrdila, povráva sa že Bianca má od svojho partnera prísne pravidlá výzoru a správania, ktoré musí dodržiavať. Údajne nesmie na verejnosti rozprávať, musí dodržiavať presný jedálniček a cvičiť. A to napriek tomu, že samotný Ye vôbec necvičí. Pravidlá sa majú vzťahovať aj na výber oblečenia a rozhodujúce slovo má údajne raper vo svojich rukách. Či ide o pravdu, alebo len špekulácie isté nie je. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
01. máj 2024 22:11