Instagram/kimkardashian
StoryEditor

Kim Kardashian nechcela byť na Met Gala sexualizovaná. Zabudla, na čom si postavila kariéru?

Radka Rosenbergová16.09.2021., 14:00h
Tento rok sme mali možnosť vidieť na Met Gala vskutku uletené outfity. Najviac pútala pozornosť Kim Kardashian, ktorej celotelové oblečenie rozdelilo ľudí. Hviezdička však tvrdí, že za jej výberom sa skrýva oveľa hlbší význam.
Lajkuj Brainee.sk na

Z udalosti, ktorá sa uskutočnila pred pár dňami nepochybne zostala mnohým v pamäti najmä modelka a manželka Kanyeho Westa. Hviezda, ktorá sa preslávila vďaka reality šou Keeping Up With The Kardashians si zvolila čierny, celotelový outfit, zakrývajúci tvár, ruky, aj nohy. Stojí za ním kreatívny riaditeľ značky Balenciaga, módny návrhár Demna Gvasalia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian totiž  podľa portálu Yourtango týmto outfitom upozorňuje na sexuálne obťažovanie. Dokazuje ním, že nechce byť sexualizovaná. 40-ročná podnikateľka však akosi pozabudla na to, že väčšinu svojho tela skôr odhaľovala ako ukrývala. Napríklad v roku 2019, keď jej outfit na Met Gala tvorili priliehavé šaty odhaľujúce poprsie

No tiež si prešla hodnotením postavy a tváre, asi ako každá hviezda. Jej telo kritizovali, chválili či dokonca uctievali. Mnohí ju objektivizovali či dokonca považovali za akýsi sexuálny objekt. Nedávno si totiž obliekla napríklad kombinézu, čo môže byť znakom toho, že upozorňuje na objektivizovanie žien. 

Bežne sme však mohli slávnu podnikateľku arménskeho pôvodu vidieť v rôznych extravagantných outfitoch. Dokazuje to aj jej instagram, kde sa neštíti postovať svoje krivky či dokonca pózovať polonahá. Určite si pamätáš na titulnú fotografiu časopisu Paper Magazine z roku 2014, kde vidno dokonca celý jej zadok! Na tieto skutočnosti však akosi pozabudla. 

Celkovo, outfity na Met Gala boli naozaj kreatívne, niektoré dokonca až šialené. Pozri si päť najzaujímavejších z nich: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Met Gala 2021 (@_metgala2021)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Met Gala 2021 (@celebritybestt)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 08:07