Kanye West si nechal urobiť nové zubyIG/Kanye West, Reuters/Kevin Lamarque
StoryEditor

Kanye West na sebe vylepšuje, čo sa dá. Nechal si odstrániť zuby, ktoré teraz nahradil titánovou protézou za 850-tisíc

Antiyoutuber19.01.2024., 13:00h

Kontroverzný raper Kanye West opäť prekvapuje svojim nevšedným správaním. Nechal si odstrániť zuby a nahradil ich titánovou protézou, ktorá je drahšia ako diamanty. Inšpiroval sa záporákom zo známej bondovky Špión, ktorý ma miloval. Nedávno sa tiež ospravedlnil za svoje antisemitské výroky.

Lajkuj Brainee.sk na

Americký raper Kanye West je bezpochyby rád stredobodom pozornosti. Nevšedný umelec je schopný svojím konaním a správaním vyvolávať jednu kauzu za druhú. Zdalo sa, že svoju kariéru definitívne pochoval, keď vyjadril sympatie ku kancelárovi a diktátorovi nacistického Nemecka.

Ako však píše Matěj Čech z portálu Antiyoutuber, fanúšikov má však aj napriek svojim nepochopiteľným výrokom nespočetne veľa. Teraz na seba opäť upútal pozornosť so svojim neobvyklým dentálnym zákrokom. Svoj chrup nahradil titánovou protézou za 850 tisíc dolárov (vyše 780-tisíc eur). 

image

Vstúpil si Kanye konečne do svedomia? Ľutujem bolesť, ktorú som spôsobil, ospravedlnil sa židovskej komunite

Náročné obdobie

West nemal v poslednej dobe práve najjedno​duchšie obdobie. Veľa fanúšikov naňho totiž zanevrelo po tom, čo na jeseň v roku 2022 šokoval niekoľkými výrokmi, ktorými vyjadroval sympatie Adolfovi Hitlerovi. Hoci West berie zrejme mnoho svojich výrokov z recesie, uctievanie Hitlera je pre mnohých jednoducho za hranou.

To si sám zrejme uvedomil, a tak sa za svoje správanie nedávno ospravedlnil. „Úprimne sa ospravedlňujem židovskej komunite za akýkoľvek neplánovaný výbuch emócií. Nebolo mojím zámerom ublížiť alebo nerešpektovať a veľmi ľutujem akékoľvek bolesti, ktorú som mohol spôsobiť,“ napísal umelec v hebrejčine na svoj Instagram.

Zo svojich chýb sa snaží zrejme poučiť a v pokoji pokračovať vo svojej nevšednej kariére ďalej. Teraz na Instagram zverejnil fotky svojich zubov. Nie sú to však jeho zuby, jedná sa o titánovú protézu. Doktor Thomas Connelly, ktorý na nej pracoval, ju označil za epické dielo.

image

Kanye West si nechal urobiť nové zuby

IG/Kanye West

Inšpirovaný Bondovým záporákom

„Bolo mi potešením pracovať na každom kroku procesu. Jeho vízia navrhovania jedinečného umenia presahuje dentálny vývoj. Snúbenie jeho vízie so zubnou vedou vytvorilo nový vzhľad, ktorý je impozantný,“ povedal Connelly webu DailyMail.

West sa mal inšpirovať postavou záporáka „Jaws“ zo známeho filmu Špión, ktorý ma miloval zo série o Jamesovi Bondovi. Nie je to prvýkrát, čo sa West rozhodol pre nevšednú úpravu svojich zubov. V roku 2010 ukázal svoj nový žiariaci chrup v talkshow pri Ellen DeGeneres.

Tvrdil, že si spodný rad zubov nechal vymeniť za diamanty. Nejeden fanúšik mu však uveril. Podľa neho bolo nemožné, že by si naozaj nechal spodný rad zubov vymeniť za diamanty. Vyjadrilo sa k tomu aj nemálo dentistov, podľa ktorých bolo Westovo tvrdenie jednoducho veľmi nepravdepodobné.

image

Klamstvá, úniky informácií a strach o deti. Kim Kardashian povedala, prečo tak dlho mlčala o problémoch s Kanye Westom

Očakávanie nového albumu

Aj napriek všetkým kontroverziám okolo neho je West stále mnohými fanúšikmi uznávaný ako síce nevšedný, ale veľmi schopný umelec. Natešene jeho poslucháči vždy čakajú na jeho nové albumy, ktoré však nie vždy vychádzajú vo vopred oznámený čas. Jeho nový album „Vultures“, na ktorom spolupracoval s rapperom Ty Dolla $ign, mal pôvodne vyjsť už 15. decembra minulý rok. To bolo presunuté na Silvester, potom na 12. januára, 19. januára a teraz zatiaľ nie je známe, kedy by album mal vyjsť.

Na novom albume sa malo objaviť aj niekoľko ďalších celosvetovo známych umelcov ako Nicki Minaj, prekvapivým hosťom je aj jeho dcéra North West. Je nutné dodať, že Westov album nevychádza s oneskorením prvýkrát. Jedna z jeho najúspešnejších dosiek Life Of Pablo vyšla zhruba o rok a pol neskôr, než bol pôvodný ohlásený termín.

Kritika

Westovo správanie na sociálnych sieťach je veľmi zvláštne. V poslednej dobe sa zameriava na zverejňovanie veľmi pikantných, až takmer pornografických fotiek svojej ženy. Podľa používateľov na sieťach si takto rieši svoje komplexy z rozchodu s bývalou manželkou Kim Kardashian. Jeho nová partnerka sa jej podľa nich totiž až nápadne podobá.

„Prečo Bianca vyzerá viac ako Kim K ako sama Kim K?“ píše jeden používateľ na Instagrame. Ostatní ho odsudzovali za nepochopiteľné zverejňovanie erotických fotiek. „Tvoja dcéra toto uvidí. Spôsob, ako ísť príkladom. Priamo tu máme skvelého otca,“ píše sarkasticky ďalší.

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 04:44