Speváčka AdeleProfimedia
StoryEditor

Adele sa po šiestich rokoch vracia späť do Európy. Pre jej koncerty postavia špeciálnu arénu pre 80-tisíc ľudí

ČTK01.02.2024., 12:30h

Britská speváčka Adele sa po šiestich rokoch vráti s koncertom do pevninskej Európy mimo Británie. Na sociálnych sieťach a svojom webe oznámila sériu štyroch letných koncertov v Mníchove, ktoré sa budú konať v špeciálne vybudovanej aréne pod šírym nebom s kapacitou pre až 80-tisíc poslucháčov.

Lajkuj Brainee.sk na

Speváčka a skladateľka Adele pôvodne uvádzala, že po vystúpení v americkom Las Vegas a dvoch koncertoch v Londýne v predminulom roku ďalšie koncerty neplánuje, píše web stanice BBC.

image

Taylor Swift, Bee Gees, Adele či Linkin Park. Vďaka týmto skladbám budeš vedieť podať dokonalú resuscitáciu

„Každopádne som bola až príliš zvedavá, než aby som sa tomu nápadu nepoddala. Jednorazový štadión navrhnutý presne pre šou, ktorú dám dokopy?,” napísala Adele na sociálnych sieťach.

Už v auguste

„Neviem si predstaviť lepší spôsob, ako stráviť leto a ukončiť túto krásnu fázu svojho života a kariéry,” dodala speváčka s tým, že koncerty sa budú konať len týždne po futbalovom Eure a spoločne s letnou olympiádou v Paríži.

Päťdesiattriročná držiteľka 16 prestížnych cien Grammy koncerty v Mníchove naplánovala na 2., 3., 9. a 10. augusta. „Trochu náhodné, ale rovnako famózne!” zhrnula oznámenie Adele.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 21:00