Taylor SwiftReuters/Wolfgang Rattay
StoryEditor

Stihne Taylor Swift Super Bowl, aby podporila Travisa Kelceho? Pár hodín pred výkopom bude 9-tisíc kilometrov od štadióna

Miroslav Kamody30.01.2024., 15:00h

Teoreticky to stihnúť môže, no prekážok je pred ňou viac než dosť.

Lajkuj Brainee.sk na

Väčšina z nás rada podporuje svojich blízkych pri ich životných okamihoch, a to vrátane Taylor Swift. Slávna speváčka randí od minulého roka s hviezdou Kansas City Chiefs Travisom Kelceom, pričom vždy, keď má možnosť, ho chodí povzbudzovať priamo na štadióny.

Ako pripomína portál Unilad, Swift bola na štadióne aj 28. januára, kedy so svojou láskou oslávila postup na tohtoročný Super Bowl. Chiefs sa tak 11. februára chystajú nastúpiť proti San Francisco 49ers. Už teraz je jasné, že nás čaká výnimočný športový večer, no najsledovanejší pár súčasnosti čelí vážnej dileme.

image

FOTO Ako by sa ti fandilo na tribúnach pre milión fanúšikov? Poď si pozrieť model najväčšieho štadióna na svete

Nemusí to stihnúť

Je totiž pravdepodobné, že Swift sa Super Bowlu nezúčastní, čo môže byť dobrou správou pre futbalových fanúšikov, ktorí speváčku obvinili zo „zničenia NFL“. Speváčka totiž bude pokračovať v Eras Tour, ktoré je už teraz oficiálne najlepšie zarábajúcim turné v histórii našej planéty.

V kalendári jej svietia koncerty v japonskom Tokiu, pričom prvý bude už 7. februára. V aréne Tokyo Dome vystúpi celkovo štyrikrát, čo znamená, že od Las Vegas, kde sa tohtoročný Super Bowl koná, bude vyše 9 600 kilometrov. Mnohí sa preto začali zamýšľať, či by 34-ročná speváčka teoreticky mohla športový večer svojho priateľa stihnúť.

image

Taylor Swift a Travis Kelce

Reuters/Ron Chenoy/USA Today Sports

A áno - teoreticky to možné je. Tokio je v časovom pásme 17 hodín pred Las Vegas. Najbližšie k Tokyo Dome je letisko Haneda, ktoré je len 25 minút jazdy. Pokiaľ by teda svoju šou skončila 10. februára načas, mohla by sa naň dostať pomerne rýchlo.

Istia ju dve lietadlá

Hovorí sa, že Swift má dve vlastné súkromné lietadlá v hodnote niekoľkých miliónov dolárov, z ktorých jedno má údajne dolet 5 906 námorných míľ. A letisko Haneda je od medzinárodného letiska Harryho Reida v Las Vegas vzdialené presne 4 821 námorných míľ.

image

Taylor Swift mieri do Európy. Jej koncerty vygenerovali viac peňazí, ako majú niektoré krajiny HDP

V rozhovore pre The Athletic povedal nemenovaný manažér účtu v Paramount Business Jets, že takýto let by teoreticky trval približne 10 hodín. Ak by teda Taylor opustila Tokio do 22:30, v Las Vegas by bola popoludní 10. februára. Na mieste by tak bola celých 24 hodín pred výkopom.

Nie je miesto

Je tu však ešte jeden zásadný problém - nie je isté, či sú k dispozícii ešte nejaké pristávacie sloty. Do Vegas sa chystá prísť obrovské množstvo ľudí, takže hlavné letisko bude poriadne zaneprázdnené. A to dokonca až tak, že všetky okolité letiská sú beznádejne obsadené.

image

Taylor Swift

Reuters/Tommy Gilligan/USA Today Sports

„Operátori mi to vysvetlili tak, že na žiadnom z letísk v Las Vegas už nie je k dispozícii priestor pre žiadne lietadlo, či už súkromné alebo komerčné,“ dodal manažér. Taylor tak stojí pred vážnymi rozhodnutiami. Ako to nakoniec dopadne, sa s istotou dozvieme priamo počas Super Bowlu - Swift sa totiž (podľa niektorých až príliš) často objavuje v prestrihoch.

ANKETA
Myslíš si, že Taylor Swift stihne prísť na Super Bowl a podporiť svojho miláčika

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 01:54