LP a česká moderátorka Iveta MaurerováLp/Instagram
StoryEditor

Speváčka LP odhalila, že je zadaná. Už päť mesiacov tvorí pár s českou misskou a moderátorkou

nik27.12.2023., 10:30h

Americká speváčka LP na svojom Instagrame prezradila, že tvorí pár s českou moderátorkou.

Lajkuj Brainee.sk na

Známa americká speváčka Laura Pergolizzi, ktorú pravdepodobne poznáš pod menom LP, túto informáciu zverejnila 26. decembra na svojom Instagrame. Pár tvorí s českou moderátorkou a víťazkou Miss ČR 2018 Ivetou Maurerovou. Fotografia zachytáva dvojicu tráviacu čas v Londýne. Dvojica ale už spolu chodí päť mesiacov. 

Zoznámenie

Dvojica sa na základe informácií portálu Nova zoznámila v máji. V tom čase bola totiž americká speváčka hostkou v relácii Víkendová Snídaně, ktorú Iveta moderuje. Medzi oboma pravdepodobne práve v štúdiu preletela iskra, zostali spolu v kontakte a spolupracovali spolu.

„Vo vzťahu sme skoro päť mesiacov a veľmi si to užívame. Nikdy som nebola šťastnejšia. Je to najlepší človek, ktorého som kedy spoznala a ja som veľmi šťastná, že môžem mať po boku tak úžasného a láskavého človeka s takým zlatým srdcom. Vážim si to, a áno, som zamilovaná až po uši od prvého okamihu, keď som ju uvidela,“ prezradila Maurerová pre portál.

Speváčka pri príležitosti pražského Prague Pride natočila videoklip k piesni Dayglow, v ktorom vystupuje aj Iveta. Premiéru mal 29. septembra.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. apríl 2024 10:45