Prvý nočný klub svojho druhu.X/Mcclure_fans/
StoryEditor

Konečne bar pre tých, ktorí nenávidia ponocovanie. Prvý nočný klub svojho druhu zaujme spachtošov, ktorí radi pártia cez deň

Michal Čiernik17.01.2024., 11:00h

V Británii spustili nový trend nočných klubov, ktoré svojich zákazníkov vítajú iba cez deň. Za týmto projektom stojí známa anglická herečka Vicky McClure.

Lajkuj Brainee.sk na

Štve ťa, že vždy, keď v noci odchádzaš z obľúbeného klubu, nestíhaš žiadny autobus či vlak a všetky reštiky a fastfoody sú už zavreté? Tento problém sa snažila vyriešiť herečka Vicky McClure a jej manžel Jonny Owen.

image

Novozélandské mesto po nociach terorizuje Céline Dion. Postarali sa o to autičkári milujúci veľké megafóny

Prvý denný diskotékový experiment McClure a Owena s názvom Day Fever, bol spustený v Sheffieldskej radnici minulý mesiac a vypredal sa do 48 hodín. „Namiesto pretancovania celej noci pretancuješ celé poobedie,“ vtipkovala pre BBC McClure.

image

Prvý denný diskotékový experiment McClure a Owena s názvom Day Fever, bol spustený v Sheffieldskej radnici minulý mesiac.

X/Robpnicholson/

„Milujem stretnutia s kamarátmi, pár drinkov, tanec, ale tiež si rád dám potom kari vo svojej obľúbenej reštaurácii a ešte si stíham pozrieť svoj obľúbený program. A ďalšia vec, celú nedeľu nemusím prespať,“ dodal filmár Owen.

Vstup od 30 rokov

Diskotéky sú určené pre ľudí nad 30 rokov. Vstup je otvorený od 14:00, do 16:00. Medzi dídžejov na ich akciách je samotná Vicky, Jonny a jeho dcéra, moderátorka Rádia 1 Katie Owen, ktorí si vyberajú z klasických párty hymien.

Tieto denná diskotéky zahŕňajú nostalgiu na veľkých obrazovkách s klipmi zo starých televíznych relácií a filmov, ako aj retro televíznych reklám.

Štyri z ich ďalších podujatí – v Sheffielde, Merthyr Tydfil, Nottinghame a v londýnskej štvrti Outernet vo februári - sú už vypredané. Lístky si však môžek kúpiť na marcovú dennú diskotéku v Manchestri. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 13:23