Billie Eilish o svojom coming oute.X/Miucclamuse/
StoryEditor

Billie Eilish o svojom coming oute: Neuvedomila som si, že to ľudia nevedia

Michal Čiernik04.12.2023., 12:00h

Známa speváčka v jednom z posledných rozhovorov otvorene prehovorila o svojej sexualite. Neuvedomila si však, že to svet ešte oficiálne nevie. Po tomto coming oute však prišla o viac ako 150-tisíc sledovateľov.

Lajkuj Brainee.sk na

Známa speváčka Billie Eilish potvrdila svoj neočakávaný coming out, ktorý urobila v nedávnom rozhovore pre Variety Power of Women.

Popovú superstar požiadali o komentár k rozhovoru na výročnom podujatí Hitmakers Brunch v sobotu 2. decembra. „Nie, nechcela," odpovedala Eilish na otázku, či mala v úmysle oficiálne zverejniť svoj coming out. „Ale myslela som si, že je to zrejmé... Neuvedomil som si, že to ľudia nevedia,“ prezradila.

Eilish prezradila aj svoju reakciu na zverejnený rozhovor. „Videla som článok a povedala som si, ach... asi... som sa práve priznala!“ vysvetlila víťazka Grammy. „Ale je to pre mňa vzrušujúce, že to ľudia nevedeli... ale je skvelé, že to vedia teraz,“ dodala.

Komplikovaný vzťah ku ženám

Speváčka hovorila o svojej príťažlivosti k ženám vo vydaní The Power of Women od Variety , ako aj o tom, že mala pocit, že ju iné ženy nemajú radi. „Nikdy som nemala pocit, že by som mala dobrý vzťah k dievčatám,“ priznala. „Tak veľmi milujem [ženy]. Milujem ich ako ľudí. Priťahujú ma ako ľudia. Naozaj ma priťahujú,“ dodala Eilish.

image

Má milióny a neuveriteľný hlas či charizmu. Hejteri si k nej aj tak našli cestu, nepáči sa im postava Billie Eilish

„Mám hlboké spojenie so ženami vo svojom živote. Fyzicky ma priťahujú. Ale tiež som z nich a ich krásy a ich prítomnosti vystrašená,“ pokračovala 21 ročná speváčka.

Stratila takmer 150-tisíc sledovateľov

Comig out speváčky však neprijala časť jej fanúšikov. Od daného vyjadrenia stratila viac ako 150-tisíc sledovateľov na Instagrame. Pred inkriminovaným rozhovorom mala na sociálnej sieti 110 300 420 sledovateľov a ku 4. decembru ich má 110 147 444. Zatiaľ čo 150-tisíc sledovateľov je pre Eilish len kvapkou v mori, stále je sklamaním vidieť, ako sa dokážu fanúšikovia otočiť kvôli jednému prirodzenému vyjadreniu.

@varietymagazine "I've spent my life loving girls and being really worried that they hate me for some reason," says #BillieEilish ♬ original sound - Variety

Pre Eilish to bol významný rok kariérnych úspechov, ktorá okrem toho, že získala najnovšie ocenenia od Variety , získala celkovo šesť nominácií na Grammy na slávnostný ceremoniál v roku 2024. 

Pre nadchádzajúce 66. výročné udeľovanie cien sa Eilish uchádza o nahrávku roka, skladbu roka, najlepší popový sólový výkon, najlepšiu skladbu napísanú pre vizuálne médiá a najlepšie hudobné video k skladbe „What Was I Made For?“ zo soundtracku k Barbie.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:30