Billie EilishInstagram/Billie Eilish, TikTok/williambossanova
StoryEditor

Fanúšikovia chvália Billie Eilish. Namiesto súkromného tryskáča sa presúva bežnými linkami spolu s turistami

Miroslav Kamody23.08.2023., 14:00h

Bojuje za podporu ochrany životného prostredia, no na rozdiel od ostatných sa tak chová aj vtedy, keď sa nikto nepozerá. Však, Leo!

Lajkuj Brainee.sk na

Billie Eilish urobila niečo, na čo by si trúfla len máloktorá osobnosť jej kalibru. Napriek tomu, že je v súčasnosti jedným z najväčších mien v hudobnom priemysle, zdá sa, že sa nebojí sedieť v ekonomickej triede klasického letu spolu s bežnými cestujúcimi, píše portál Unilad.

Na TikToku sa objavilo virálne video, ktoré ukazuje ľudí v kabíne lietadla. Aj keď na ňom nebolo nič výnimočné, jednému cestujúcemu s orlím zrakom sa podarilo zbadať osobu sediacu pri okne s čiapkou s modrými hviezdami.

image

Sziget je ako každý slovenský festival v jednom a lepšom. Mal Macklemore pravdu, keď povedal, že je lepší ako Coachella?

Súčasťou kampane za ochranu životného prostredia

Samozrejme, len málokto pri nekvalitnom videu súhlasil s tým, že ide skutočne o Billie Eilish. Následne však speváčka pridala fotografiu v totožnej čiapke v lietadle. Jej fanúšikovia sa vrhli do sekcie komentárov, aby speváčku podporili a povedali, aké osviežujúce bolo vidieť mega popovú hviezdu lietajúcu v ekonomickej triede.

„Vlastne sa mi páči, že má peniaze na súkromné lietadlo, ale nerobí to kvôli svojej kampani za ochranu životného prostredia,” napísal jeden užívateľ. „Milujem, ako bude lietať hospodárne so všetkými ostatnými,” dodal ďalší.

Ľudia sa hneď začali vypytovať, či tvorca videa za speváčkou išiel a požiadal o spoločnú fotku. Ten odpovedal, že to skúsil, no jej tím povedal nie a cestujúcim bolo údajne povedané, aby používali záchody v zadnej časti lietadla, aby sa na Billie nemohli pozrieť.

Averzia voči súkromným lietadlám

21-ročná speváčka pritom už v minulosti hovorila o svojej averzii voči lietaniu súkromnými lietadlami. Podľa jej tohtoročného rozhovoru pre Vogue „odmieta lietať súkromnými letmi a je odhodlaná nájsť nezvyčajné riešenia pre cestovanie“ kvôli jej klimatickému aktivizmu.

image

Má milióny a neuveriteľný hlas či charizmu. Hejteri si k nej aj tak našli cestu, nepáči sa im postava Billie Eilish

„Jej odhodlanie znížiť svoju uhlíkovú stopu viedlo k ušetreniu 8,8 milióna galónov vody a neutralizácii viac ako 15-tisíc ton CO2, čo je podľa nedávno zverejnenej správy o vplyve na jej turné ‘ekvivalentné odstráneniu 3-tisíc domácností z elektrickej siete na rok‘,“ napísala Jen Wang z Vogue.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 17:28