Krasty Tasty končíKrasty Tasty
StoryEditor

Smútok na bratislavskej gastroscéne. Obľúbený podnik po šiestich rokoch definitívne končí

Miroslav Kamody21.05.2023., 14:00h

Prevádzka na Miletičke sa tešila pochvalným recenziám zákazníkov. Prežila ťažké obdodie koronavírusu, teraz však ohlásila koniec.

Lajkuj Brainee.sk na

Obľúbený bratislavský gastropodnik Krasty Tasty oznámil, že po šiestich rokoch fungovania definitívne zatvorí svoje brány. Informácia sa objavila na oficiálnom facebookovom profile prevádzky.

„S poľutovaním musíme oznámiť, že naša prevádzka Krasty Tasty sa po viac ako 6-ročnom pôsobení ruší. Nemá zmysel rozpisovať dôvody prečo sa tak stalo a smútiť, ale skôr to brať tak, že všetko zlé je na niečo dobré a veríme, že nadobudnuté skúsenosti využijeme ešte lepšie pre potešenie a prospech nás všetkých,” píše sa v úvode príspevku.

image

Gastropodnik PalmStreetBoyz ukazuje, že Prievidza nie je len diera. Dvojica bratov doniesla do centra mesta kvalitnú Áziu

S gastrom úplne nekončia

Ľudia stojaci za prevádzkou naznačujú, že Krasty Tasty nie je ich definitívne posledným projektom. „Preto prosíme, sledujte nás naďalej, budeme vás informovať o našom ďalšom pôsobení. Bude to oveľa chutnejšie a príjemnejšie.”

Neoficiálna rozlúčka s prevádzkou bola už v sobotu „a nevieme si predstaviť čo by znamenala ohlásená oficiálna rozlúčka.” Ako však ďalej dodávajú, takúto akciu nezvládnu ani fyzicky a už ani personálne. 

Smutný však byť nemusíš. „Už len kvôli vám čo ste nás navštevovali pravidelne po celé naše pôsobenie a neviete si bez nás predstaviť život, pripravíme v priebehu tohto roka krasty akciu aby ste si mohli pripomenúť nezameniteľné chute nášho cheesteaku, burgru, veggie bacon a pod,” povzbudzujú svojich fanúšikov.

Gastroprevádzky to majú ťažké

Zákazníkom poďakovali za priazeň, vernosť a podporu počas posledných náročných rokov, ktoré boli poznačené pandémiou koronavírusu a zásadne ovplyvnili gastrosektor.

„Želáme veľa šťastia a najviac hlavne všetkým poctivým gastroprevádzkam, lebo neviete aké to tu majú ťažké,” píše sa na konci príspevku. A nám zostáva len dúfať, že ľudia stojaci za obľúbenou prevádzkou na Miletičke sa čoskoro vrátia s novým projektom, ktorý opäť poteší našej chuťové kanáliky.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/gastro/biznis, menuAlias = biznis, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 12:00