V týchto skutočných reštauráciach sa natáčali tie najväčšie hollywoodske trháky.Amc/
StoryEditor

Chceš si vychutnať drink v podnikoch z obľúbených filmov či seriálov? Toto sú skutočné miesta, kde sa točili najväčšie trháky

Michal Čiernik12.12.2023., 16:17h

Chceš si dať kávu na mieste, kde ju pil Iron Man, či vychutnať si luxusnú večeru pri stole, pri ktorom sedela Julia Roberts vo filme Pretty Woman? V týchto filmami preslávených reštauráciach a podnikoch sa môžeš najesť aj ty.

Lajkuj Brainee.sk na

Chceš zažiť skutočnú filmovú romantiku? Zober svoju polovičku do historickej reštaurácie Le Polidor z filmu Polnoc v Paríži.

Ak by to náhodou nestačilo a ste zvyknutí na väčší luxus, môžete vyskúšať atmosféru New York Baru na 52. poschodí päť hviezdičkového hotela Park Hyatt Tokyo. Len si musíte dať pozor aby ste sa nestratili v preklade ako Bob Harris (Bill Murray) a Charlotte (Scarlett Johansson) v romantickom filme Lost in Translation.

image

Rodisko Harryho Pottera či chata Tonyho Starka? Airbnb ponúka ubytovanie v slávnych domoch

Pre fanúšikov Marvelu, kávy a niečoho malého pod zub odporúčame nonstop podnik Randy‘s Donuts v Los Angeles, kde sa natáčal Iron Man 2. A ako skutočný fanúšik akčných filmov si na svoj zoznam zaraď aj ikonický podnik Kansas City Barbeque z legendárneho filmu Top Gun.

V našej galérii nájdeš ďalšie známe podniky, ktoré spopularizovali úspešné filmy či seriály ako Riverdale, Breaking Bad, či The Godfather II.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:10