Pozri si výber ikonických ubytovaní v domoch, ktoré boli súčasťou veľkých filmových diel.Airbnb/
StoryEditor

Rodisko Harryho Pottera či chata Tonyho Starka? Airbnb ponúka ubytovanie v slávnych domoch

Michal Čiernik06.02.2023., 14:00h

Pozri si výber Airbnb ubytovaní v ikonických filmových či seriálových nehnuteľnostiach.

Lajkuj Brainee.sk na

Vždy si túžil bývať v niektorom z ikonických filmových či seriálových domov? Tieto nehnuteľnosti si sa objavili v populárnych televíznych reláciách a prenajať si ich môžeš aj bez rozpočtu filmovej hviezdy.

Príkladom je tento očarujúci dom v anglickom Lavenhame, ktorý vyzerá rovnako, ako rodný dom Harryho Pottera kde žil s rodičmi Jamesom a Lily pred osudovým stretnutím s Voldemortom. Dom ponúka magický pobyt prenajatím svojich dvoch spální za 354 eur na dve noci. 

image

Očarujúci dom v anglickom Lavenhame, ktorý vyzerá rovnako, ako rodný dom Harryho Pottera kde žil s rodičmi Jamesom a Lily pred osudovým stretnutím s Voldemortom. Dom ponúka magický pobyt prenajatím svojich dvoch spální za 354 eur na dve noci.

Airbnb/

Vychutnaj si kompletné anglické raňajky predtým, ako sa vydáš preskúmať túto stredovekú dedinu, ktorá vo filmoch slúžila ako kulisa pre Godricovu úžľabinu.

image

Vieš si predstaviť zaspávať v podkroví spolu s Vecnom? Ikonický dom zo Stranger Things je na predaj

V našej galérii nájdeš aj chatu Tonyho Starka dom Belly z Twilightu či obrovské vily zo známych reality šou. V niektorých filmových nehnuteľnostiach môžeš stráviť noc už od pár desiatok eur. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 14:07