Ľudia sa duchov stále bojaUnsplash/Ján Jakub Naništa
StoryEditor

Dokonalý biznis plán? Dvojica študentov prespáva v nehnuteľnostiach, aby majiteľom ukázali, že v nich nestraší

Miroslav Kamody08.03.2024., 08:00h

Jeden sa dokonca duchov bojí, čo podľa nich len zdôrazňuje fakt, že svoje služby budú ponúkať naozaj svedomito.

Lajkuj Brainee.sk na

Značná časť hororových príbehov s duchmi a démonmi sa odohráva opustených miestach. Ich pôvod sa samozrejme líši - niektorý z duchov je obeťou brutálnej vraždy, tragickej samovraždy alebo iného tragického násilného činu, pre ktorý jeho duša nedokáže opustiť tento svet.

Práve vďaka takýmto príbehom sú ľudia presvedčení, že duchovia existujú a môžu strašiť v lesoch, domoch či bytoch. Ako píše portál ANN, dvojica študentov sa na tento fakt rozhodla zareagovať vskutku originálnym spôsobom.

image

Kňaza a jeho milenca zadržala polícia. Predávali vo svojom dome viagru

Vystaví aj certifikát

21-ročný Wifei Cheng, thajsko-taiwanský študent na Rajamangala University of Technology Lanna v provincii Chiang Mai, povedal, že s radosťou strávi noc v byte, kde boli hlásené úmrtia, len aby nájomcov či kupcov ubezpečil, že s nimi nebude v novom bydlisku bývať žiadny duch.

Potom, čo strávi noc bez akýchkoľvek nadprirodzených udalostí, vydá „antiduchovský” certifikát, aby upokojil myseľ potenciálneho nájomníka. Cheng povedal, že po zverejnení svojich služieb na sociálnych médiách dostal niekoľko hovorov so žiadosťou o podrobnostiach o práci.

image

Ľudia sa duchov stále boja

Unsplash/Syarafina Yusof

Má aj parťáka

Dodal, že nemá stanovenú odmenu za svoje služby a momentálne sa o nákladoch bude rokovať. „Akceptujem aj podobné práce, ako je trávenie noci na cintoríne alebo na iných strašidelných miestach,” povedal Cheng.

22-ročný Sretthawut Boonprakhong, Chengov spolupracovník a priateľ na vysokej škole, je tiež pripravený prijať túto výzvu a hovorí, že hoci sa duchov bojí, táto práca mu umožní presvedčivo dokázať, že duchovia neexistujú. „Pre istotu by som sa vyzbrojil posvätnými amuletmi,“ žartoval.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 12:41