HBO v Marci.X/Consequence, Thiddlestonmx, Warner Bros/
StoryEditor

Kate Winslet ako autoritárska vodkyňa či mladý Willy Wonka. Pozri sa, čo v marci prinesie HBO Max

Michal Čiernik02.03.2024., 15:00h

Okrem nových seriálov ponúkne HBO Max v marci aj celú radu obľúbených klasík, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Lajkuj Brainee.sk na

The Regime (3.marec)

Šesťdielna limitovaná séria od dvojice Willa Tracyho a Franka Richa a režiséra The Queen Stephena Frearsa rozpráva príbeh života spoza múrov moderného autoritárskeho režimu, ktorý sa začína rozpadať. V hlavnej úlohe kancelárky Kate Winslet, ktorá sa bude daný režim zúfalo udržať pod kontrolou.

image

Rod draka nebude jediný seriál zo sveta Game of Thrones. Pozri sa, aké všetky príbehy z Westerosu sa už chystajú

Spolu s ňou sa v tejto politickej satire objavia aj Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton či Hugh Grant. The Regime sa natáčal z časti v rakúskom zámku Schönbrunn.

Wonka (8.marec)

Na HBO Max príde aj legendárny výrobca čokolády, ktorý v najnovšom fantasy muzikály priblíži svoje podnikateľské začiatky. Reč je samozrejme o Willy Wonkovi a v poradí už treťom filme z tohto sveta. Mladého Wonku stvárnil talentovaný Timothée Chalamet.

The Lionheart  (12. marec)

V roku 2011 dvojnásobný šampión Indianapolis 500 Dan Wheldon, prezývaný „Lionheart“, zomrel pri hroznej havárii na Las Vegas Motor Speedway, ktorá otriasla celým svetom motoršportu. O desať rokov neskôr sa jeho dvaja synovia Sebastian a Oliver, vyrovnávajú zo svojou stratu jediným spôsobom, ako vedia – sadnúť si za volant a pretekať.

The Lionheart spája archívne zábery s autentickým rozprávaním dvoch odlišných príbehov: Danovu legendárnu kariéru v minulosti a súčasné životy Danovej vdovy Susie a synov Sebastiana a Olivera.

The Girls on the Bus  (14. marec)

Desať dielna dramatická politická séria vytvorená Amy Chozick a Julie Plec je inšpirovaná dielom Chasing Hillary od spolutvorkyne, novinárky a spisovateľky Chozick. Komediálna dráma sleduje príbeh žurnalistky Sadie McCarthy, ktorá celý svoj život zavrhla, aby mohla pokryť prezidentskú kampaň pre noviny. Počas nej sa spozná s ďalšími tromi novinárkami, s ktorými sa nečakane spojí v bitke o Biely dom.

Horory a akcia

Do zoznamu hororov pribudne na HBO Max v marci Sinister z 2012, či prvé tri filmy z legendárnej série Vreskot. Strach ti naženie aj hororová dráma Shut In, v ktorej sa Jessica Nash bude snažiť ochrániť svoje dve deti pred svojím ex a jeho pedofilným kamarátom.

Pre milovníkov akčných filmov pridá streamovacia platforma do svojej knižnice Revenanta s DiCapriom a Tomom Hardym. Nesmrteľných svalnáčov doplní aj Sylvester Stallone v Rambovi z 2008 či Antonio Banderas a John Malkovich vo filme Bullet Head. Tú pravú porciu hollywoodskych svalov však dostaneš v prvých troch filmoch Expendables.

Sci-fi a komédie

Fanúšikovia sci-fi ocenia zaradenie dvoch filmov z nekonečnej série o mýtickej príšere z morských hlbín. Konkrétne ide o Godzillu z 2014 od Garetha Edwardsa a aj jej pokračovanie z 2019, Godzilla II: Kráľ monštier od Michaela Doughertyho. Ku Godzille patrí neodmysliteľne aj King Kong a vie to aj HBO. Pre kalsikov pridalo jednu chuťovku z roku 1933 ale aj modernejšie spracovanie z roku 2017 Kong: Skull Island.

image

Ku Godzille patrí neodmysliteľne aj King Kong a vie to aj HBO.

X/Thiddlestonmx/

Do superhdinskej sekcie pribudnú prvého marca X-Men Origins: Wolverine (2009) a Deadpool (2016). Samozrejme nezabúdame ani na nežné pohlavie, pre ne HBO zaradilo romantickú komédiu Yes Man so Zooey Deschanel a Jimom Carreym či rodinnú komédiu Captain Fantastic v hlavnej úlohe s Viggom Mortensenom.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 01:17