Joseph pije iba krv ľudí, s ktorými má špeciálny vzťah.Profimedia.cz
StoryEditor

Muž sa cíti ako upír. Nemôže chodiť na priame slnko a pije krv ľudí, ktorých miluje

iDnes.czMartina Hykl05.11.2022., 15:00h

Jeho správanie nie je pre mnohých normálne. Často sa stretáva s veľmi negatívnymi reakciami ľudí

Lajkuj Brainee.sk na

Štyridsaťtriročný Joseph Burris zo Spojených štátov sa identifikuje ako upír. Vlastnú krv ochutnal, keď mal dvadsať rokov. Okrem tej svojej popíja aj krv ľudí, ktorých miluje. Rovnako ako upíri nemôže chodiť na priame slnko, pretože mu slnečný svit spôsobuje popáleniny.

„Už v puberte som sa hľadal. Vedel som, že nie som rovnaký ako ostatní. Keď som prvýkrát ochutnal krv, došlo mi, ako veľmi po nej túžim. Začal som v histórii pátrať po upíroch a všetko mi do seba začalo zapadať,“ cituje jeho slová portál iDnes.cz.

Joseph pije iba krv ľudí, s ktorými má špeciálny vzťah. Ako sám hovorí, chuť krvi sa líši. „Je to asi vážne o tom, čo jete. Neviem si to úplne vysvetliť, ale krv chutí u každého inak. Milovníci mäsa majú sladšiu krv ako vegetariáni. Ja sám rád ponúknem svoju krv tomu, kto po nej zatúži,“ pokračoval.

image

Rád sa bojíš? Prinášame rebríček NAJ hororov na Netflixe, ktoré sa hodia do hmlistého počasia

Rád sa oblieka do historických kostýmov 

Jeho správanie nie je pre mnohých normálne. Často sa stretáva s veľmi negatívnymi reakciami ľudí. Dokonca mu niektorí povedali, že sa ho boja. Nikomu by vraj neublížil a nikdy by si nedovolil od niekoho požadovať krv násilným spôsobom.

„Nemám potrebu komukoľvek niečo vysvetľovať. Pokiaľ ma ale ľudia slušne oslovia, rád im o sebe niečo poviem. Dávam si krv po dúškach, nepijem veľké množstvo, pretože ľudské telo toľko krvi naraz v žalúdku neznesie,“ doplnil. 

Už na prvý pohľad je jasné, že Joseph je iný. Rád sa oblieka do historických kostýmov. Miluje viktoriánsku módu, nosí klobúky aj rukavičky. Miluje čiernu farbu, a pokiaľ svieti slnko, vždy sa kvôli popáleninám zahaľuje. „Som rád, že som sa odhodlal k tomu, aby som všetkým ukázal, kým naozaj som a nič neskrývam,“ dodal pre portál Mirror.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 21:38