Televízna hviezdička predáva svoje vlastné prdy. Za jediný týždeň sa takto obohatila o 70-tisíc dolárov (ilu)Instagram.com/stepankamatto
StoryEditor

Televízna hviezdička predáva svoje vlastné prdy. Za jediný týždeň zarobila 70-tisíc dolárov

ros14.12.2021., 11:00h
Tak to je ale poriadne smradľavá robota!
Lajkuj Brainee.sk na

Dnes už ľudia dokážu zbohatnúť takmer na všetkom. Toto je už ale iný level. Herečka a televízna hviezdička Stephanie Matto si vybudovala pôsobivú sledovanosť na sociálnych sieťach po tom, čo sa objavila v šou 90 Day Fiancé. To jej však nestačilo a potrebovala zarobiť peniaze. Nesnažila sa ich získať „tradičným“ spôsobom, ako niekoľko ďalších influenceriek, napríklad propagovaním rôznych kozmetických výrobkov. Zašla ešte ďalej. Teraz predáva svoje vlastné prdy v tégliku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stephanie Matto (@stepankamatto)

Určite si hovoríš, že ide o skutočne hlúpy nápad, no žena takýmto spôsobom zarobí skutočne veľa peňazí. Kupujúci sú ochotní zaplatiť 1400 austrálskych dolárov (884 eur) za jednu nádobu jej vlastného smradľavého plynu, informuje portál Ladbible.

Prdy s „pridanou hodnotou“

Stephanie však obyčajné prdy v tégliku nestačili. Svoj špeciálny produkt sa rozhodla ešte nejako „dozdobiť“. Rada tam pridávam malé lupienky kvetov. Mám pocit, že predlžujú životnosť mojej vône. Zakončím to ešte nejakým odkazom,“ vysvetľuje žena. Takýto páchnuci biznis jej aj veľmi dobre vynáša. Vo videu na TikToku prezradila, že za jediný týždeň predajom vlastných prdov zarobila takmer 70-tisíc austrálskych dolárov, čo je v prepočte 44 247 eur.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stephanie Matto (@stepankamatto)

„Za niekoľko rokov som dostala množstvo správ od mužov a žien, ktorí si chceli kúpiť moje použité podprsenky, nohavičky, vlasy či dokonca vodu, v ktorej som sa kúpala. Myslela som si, že prdy sú niečím špeciálne, je to aj celkom zábavné a iné. Mám pocit, že som prišla s niečím novým,“ prezradila Stephanie v rozhovore pre Buzzfeed.

Vraj ju každý deň kontaktuje množstvo potenciálnych kupujúcich, ktorí majú záujem o jej zapáchajúce produkty. Stephanie však nie je jediná, ktorá si zarába takýmto bizarným spôsobom. Na sociálnych sieťach nájdeš napríklad aj Lush Botanist, známu ako Fart Queen, ktorá začala s nakrúcaním videí, na ktorých prdela do mikrofónu

Podľa portálu Ladbible zarobila Lush Botanist týmto nezvyčajným obchodom viac ako 25-tisíc amerických dolárov a stala sa tak akousi profesionálnou prdičkou. Za jeden deň dokázala predajom vlastných prdov zarobiť až 4-tisíc dolárov (3 545 eur).

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 10:12