StoryEditor

Mal som 53 kíl, vypadávali mi vlasy a krvácali ďasná, až vtedy som pochopil, že je zle, hovorí v rozhovore Milan WTF

Rastislav Orth03.06.2023., 16:00h

Všetci ho poznáme ako influencera, ale okrem toho je aj podnikateľ a umelec. Aký je mimo postov na sociálnych sieťach, čo prezradil na svoje známe kamarátky a ako sa spätne pozerá na jedno z najťažších období svojho života? V rozhovore prezradil Milan Švingál.

Lajkuj Brainee.sk na

Čo ťa robí šťastným okrem práce?

Veľa vecí. Ale hlavne pohyb a cvičenie. Chodím tancovať, bicyklovať, skrátka vykonávať nejakú príjemnú aktivitu. Napríklad potrebujem byť aj veľa sám, robí mi to dobre byť len ta sám niekedy.

Si dobrý kamarát s Jasminou a Evelyn. Aké sú v súkromí?

S Evou sa poznáme aj desať rokov, s Jasmínou asi šesť. Spoznali sme sa už ako dospelí, takže už sme vedeli, čo od života chceme. Ja sa s nikým nebavím, preto, že by som musel. V dospelosti si vyberáte s kým sa budete baviť. S Evou a Jasmínou sme si naozaj sadli. S Evou nám to super funguje, lebo sme obidvaja také utrhnuté vagóny. S Jasmínou sa nehádame, s Evou je to trochu iné, tam sa občas povadíme, ale tak rýchlo ako sa pohádame, tak sa aj udobríme. Sme prchkí ale preto si tak rozumieme. Ja idem do vývrtky aj sám ale mňa to baví.

image

Zlatý retriever sa stal influencerom a svojej majiteľke zarába milióny. Tá predtým robila upratovačku

Čím sa vlastne živíš? Ako si zarábaš peniaze?

Najdlhšie sa venujem líčeniu, okrem toho mám aj svoju vlastnú značku oblečenia a z toho vyplynul aj vedľajší produkt mojej práce – príspevky na instagram.

Ako vyzerá tvoj bežný deň?

Momentálne každé ráno líčim v jednej televíznej šou. Keď tam skočím, idem si skontrolovať dielňu, zistím, čo sa tam šije, čo treba dokúpiť a tak. Ja stále chodím medzi líčením, galantériami a krajčírkami. Takto nejako vyzerá môj deň.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 19:22