Podcast DigitalkyAlžbeta Harry Gavendová/HN
StoryEditor

Digitalky: Aké boli v teste Apple Watch Ultra a ako sa zbaviť nevyžiadaných marketingových volaní?

Alžbeta Harry Gavendová22.12.2022., 10:00h

Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších. Vypočujte si informácie z tech sveta, ktoré by vám nemali ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

Novinky v technologickom svete neúprosne pribúdajú a my ti v podcaste Digitalky ako vždy zhrnieme pár dôležitých vecičiek. V prvom rade, ak ťa otravujú nevyžiadané telefonáty, či máš záujem o bambusové ponožky alebo finančné služby, máme pre teba návod, ako sa ich snáď raz a navždy zbaviť. Štát totiž rozhodol, že občania by mali mať možnosť sa z rôznych databáz odhlásiť a my ti povieme, ako na to.

V podcaste sa ďalej dozvieš podrobnosti z testu špičkových smart hodiniek Apple Watch Ultra za 999 eur. Aké boli tieto hodinky v praxi? Kde sú ich silné a slabé stránky? A to najdôležitejšie – ako sú na tom v porovnaní s konkurenciou? Testovali sme ich totiž naraz s ich najväčším rivalom, teda hodinkami Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Samozrejme, ich konkurenciou je i Garmin, avšak to sú už špecializované športové hodinky. 

Okrem toho sa dozvieš pár dojmov z testovania smartfónu Xiaomi 12 lite, ktorý prichádza s veľmi pekným dizajnom a príťažlivými farbami. Jeho veľkým konkurentom je však smartfón Samsung Galaxy A53, takže ti prezradíme menšie rozdiely, ktoré môžu byť pre teba rozhodujúce pri kúpe. 

Prejdeme si aj pár vašich príspevkov v kategórii s poetickým názvom listáreň, nuž a ako to už býva, nezabudneme odbočiť, zasmiať sa či podoberať sa navzájom.

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. apríl 2024 21:06