Podcast DigitalkyAlžbeta Harry Gavendová/HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Motorola Razr je späť, oplatí sa iPhone 14 Plus?

Alžbeta Harry Gavendová18.11.2022., 10:00h

Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších. Vypočujte si informácie z tech sveta, ktoré by vám nemali ujsť.

Lajkuj Brainee.sk na

Dnes máme pre teba celkom slušnú nádielku informácií. Tradične sme sa snažili byť struční, no opäť nevydalo a výsledkom je tento hodinový podcast. Celkom slušne to však odsýpalo, keďže sme sa poctivo pripravili, a tak sa dozvieš napríklad o novej skladacej Motorole Razr 2022. 

Výrobca na nej vylepšil, čo sa dalo a aktuálna generácia tak doslova dospela. Inak fakt oceňujeme predný displej, ktorý je väčší a interaktívnejší, ako má konkurencia. Legendárna skladačka Razr tak ožíva aj v roku 2022, i keď sa už na svojho predchodcu nepodobá. Nie, že by to prekážalo.

Okrem toho ti porozprávame aj o dojmoch z testovania prenosného projektoru od Samsungu s názvom Freestyle. Či už ideš s kamošmi na chatu, kempovať, alebo len skrátka chceš niečo iné ako televízor – táto vecička ťa môže presvedčiť o svojich kvalitách.

V skratke sa dozvieš aj to, ako začínal Twitter, kde sa nabral a čo ho skrátka dostalo do podoby, v akej je dnes. Pomudrujeme aj o novom iPhone 14 Plus, ktorý je aktuálne dosť podceňovaný, Svedčia o tom jeho pomerne nízke predaje. Rišo ti však vysvetlí, prečo je to podľa neho stále fajn kúpa. Samozrejme, opäť nezabudneme miliónkrát odbočiť k iným témam. Tento raz sme premýšľali, akými prezývkami ľudia oslovujú známy predajný reťazec. 

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 20:46