Alžbeta Harry Gavendová / HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Prinášame tipy na smart hodinky do 150 eur a nové Motoroly

Alžbeta Harry Gavendová23.11.2021., 09:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak si nestíhal sledovať aktuálne novinky z tech-oblasti, v dnešnom vydaní podcastu Digitalky ti zhrnieme pár základných bodov. Napríklad - Motorola prekvapila svojimi novými smart hodinkami, hoci sa na túto oblasť už príliš nesústredí. Bohužiaľ, hodinky nebudú zatiaľ dostupné v našich končinách. 

Okrem toho nás táto americko-čínska firma doslova prekvapila aj novými Géčkami. Uviedla totiž hneď niekoľko smartfónov z rodiny G, pričom "šokantný" je najmä telefón moto g200. Jeho predchodca má totiž len pár mesiacov a necelý rok od uvedenia je tu tak už aj nová generácia. Whatever, vyzerá to na spojenie dobrej výbavy a prijateľnej ceny. Vyskúšame, uvidíme, povieme.

Nie, že by sme boli práve my odborníci na knihy, no nejak sme sa dostali aj k téme tipov na knihy a filmy. Ak Ťa zaujíma, čo baví dvoch tech-nadšencov, prezradíme Ti teraz aspoň čosi. Robím si zálusk na životopis Arnolda Schwarzeneggra s názvom Total Recall o tom, ako sa dostal na výslnie či stal víťazom Mr. Olympia. 

No a ak nemáš chuť opláchnuť kopec peňazí na nové smart hodinky, poradíme Ti s výberom v cene do 150 eur. Vo výbere sa ocitlo aj niekoľko smart náramkov, ktoré sú ešte lacnejšie. Pri výbere elektroniky by sme však do veľmi nízkych cenových hladín nešli. Hodinky už vtedy nemusia správne rátať kroky či presne zaznamenávať GPS. Prípadne ho neobsahujú vôbec. 

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 15:28