Alžbeta Harry Gavendová/HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Čo všetko treba vedieť o nových iPhonoch

Alžbeta Harry Gavendová30.09.2021., 13:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Dnes sme pre teba zhrnuli tie najdôležitejšie informácie o nových iPhonoch 13. Aké sú medzi nimi rozdiely a komu sa podľa nás oplatia kupovať? Aktuálne ich už aj testujeme, takže nabudúce už spoznáš naše názory. Rišo testuje menší iPhone 13, pretože sa mu nechce so sebou vláčiť tehlu vo vrecku. Alžbeta nosí telefón v kabelke, takže iPhone 13 Pro Max jej nerobí žiadny problém.

V skratke ti predstavíme aj nové iPady, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. No a v závere sme nezabudli poohŕňať nosom nad novými smart hodinkami Apple Watch 7. Vysvetlíme, prečo nás nezaujali, no nechýbal nám ani objektívny pohľad - treba totiž dodať, že hodinky od Apple sú aktuálne najpredávanejšími smart hodinkami na trhu. 

Pozreli sme sa tiež na základné rozdiely medzi konkurentami Motorola Edge 20 Pro a Xiaomi 11T Pro. Každý z nich ponúka skvelé špecifikácie, no pár drobností ich od seba odlišuje. Ak premýšľaš nad telefónom v cene 500 či 600 eur, môžu to byť pre teba zaujímavé voľby.

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/recenzie, menuAlias = recenzie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 09:18