Alžbeta Harry Gavendová / HN
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Plusy a mínusy dvojice bezdrôtových slúchadiel

Alžbeta Harry Gavendová04.11.2021., 12:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

V dnešnom vydaní podcastu Digitalky sme sa zaoberali najmä bezdrôtovými slúchadlami. V redakcii sme totiž mali možnosť vyskúšať slúchadlá Huawei FreeBuds 4, ktoré sa, hm, tak trochu podobajú na AirPods od Applu. A tiež aktuálne skúšame "pecky" od Samsungu, ako ich nazývajú naši českí kolegovia. Technologický ekvivalent slova pecky nemáme, tak Ti rovno prezradíme, že sú to skrátka tiež malé bezdrôtové slúchadlá. 

Nazývajú sa Samsung Galaxy Buds 2 a sú vo forme štuplíkov do uší. Sú to najnovšie takzvané true wireless slúchadlá od Samsungu. A hoci vyspelejším modelom je Galaxy Buds Pro za približne 230 eur, aj tieto majú čo ponúknuť - a navyše sú lacnejšie. Stoja približne 150 eur a napriek všetkým kompromisom ponúkajú fajn zvuk a príjemne sa nosia.

Okrem slúchadiel sme ešte v podcaste načreli do vôd sociálnych sietí. Facebook mal pred nedávnom výpadok, tak sme si zafilozofovali, či ide o "zlý fejsbúk", na ktorom trávime veľa času - alebo je to užitočný komunikačný nástroj. Trikrát hádaj, k čomu sme dospeli.

No a dovolili sme si tento raz aj odbočiť, a to rovno do kina. Zhodou okolností sme obaja videli nového Jamesa Bonda, tak sme sa rozrozprávali aj o tom. Ak Ťa to neberie, jednoducho klikni na naše ďalšie vydania podcastu, ktoré sa venujú technologickým novinkám všetkého druhu, alebo podrobnému prehľadu zariadení od Xiaomi na našom trhu. 

Alžbeta Harry Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 23:51