Liam Hemsworth ako GeraltNetflix
StoryEditor

Náhrada za Cavilla opäť nahnevala fanúšikov. Liam Hemsworth priznal, že knihy Zaklínača nečítal a dokonca nevidel ani seriál

Miroslav Kamody04.10.2024., 09:00h

Herec kývol na stvárnenie postavy, ktorú poznal iba z hry. Nakoniec však dohnal všetko, čo potreboval.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriálové spracovanie Zaklínača (Witchera) skončí svoju púť štvrtou a piatou sériou. Ako však píše portál Nerdist, problémom bolo, že Henry Cavill čoby Geralt z Rivie po natočení tretej série oznámil svoj odchod od projektu, aj keď patril k obrovským fanúšikom. Nepáčilo sa mu však, akým smerom sa Netflix v spracovaní predlohy vydal.

Hral len hru

A preto ho niekto musel nahradiť - a výber padol na herca Liama Hemswortha. Aj keď sme jeho výkon ešte poriadne nevideli, fanúšikovia seriálu ho začali okamžite kritizovať. A teraz im dal ďalší dôvod. Ukázalo sa totiž, že v momente, keď ho Netflix oslovil s ponukou na stvárnenie postavy, poznal Zaklínača iba z tretej hry od poľského štúdia CD Projekt Red.

Počas rozhovoru v Live With Kelly and Mark Hemsworth priznal, že má pred sebou ešte tri týždne nakrúcania štvrtej série. Okrem toho sa však podelil aj o svojej ceste so Zaklínačom. „Nevidel som seriál a nečítal som knihy, ale hral som videohru asi pred desiatimi rokmi. Dodnes je to jedna z najlepších videohier všetkých čias.”

Polepšil sa

Keď za ním prišiel Netflix s ponukou, bol nadšený, pretože bol fanúšikom videohry. Tá je však od kníh poriadne vzdialená. No skôr, než ho fanúšikovia budú preklínať ešte viac, je potrebné dodať, že keď na stvárnenie postavy kývol, tak si pustil seriál a „pozrel sa na knihy”.

image

GALÉRIA Fanúšik ukázal, ako by vyzeral Zaklínač z lega. Ľudia sú nadšení a volajú po originálnom spracovaní

Kým si teda definitívne obliekol Geraltov oblek, prišiel na pľac nachystaný - s vedomosťami o knihách aj seriáli. A nám zostáva len dúfať, že jeho stvárnenie bude minimálne také dobré, ako to Cavillove.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. október 2024 09:47