Najsexi herec planéty bude otcom.X/Popbase/
StoryEditor

Ženy po celom svete smútia. Najsexi herec planéty bude otcom

iDnes.cz16.04.2024., 12:27h

Hviezda seriálu Zaklínač Henry Cavill (40) oznámil, že sa s partnerkou Nataliou Viscuso (34) po necelých troch rokoch vzťahu teší na prvého spoločného potomka.

Lajkuj Brainee.sk na

Herec potvrdil radostnú novinu na pondelňajšej premiére vojnovej drámy The Ministry of Ungentlemanly Warfare. „Ja aj moja partnerka Natalie sme naozaj nadšení,“ vyhlásil Henry Cavill.

image

Vydaj sa po stopách Witchera. Tento hrad zo seriálu sa nachádza len desať kilometrov od Slovenska

O otcovstve prehovoril herec už v roku 2017, píše iDnes„Ak budem mať raz deti, chcem byť taký ten otec, ktorý za nimi bude stále behať. Už teraz v mojom veku začína byť na deti celkom neskoro. Chcem byť zdravý a fit otec, nie niekde za nimi krívať a hovoriť stále, ako som unavený a že si musím na chvíľu oddýchnuť,“ popísal vtedy v rozhovore pre britské vydanie magazínu Men‘s Health.

Spojila ich pandémia 

Brit Henry Cavill, známy napríklad aj vďaka úlohe Supermana či seriálu Tudorovci, žije s priateľkou Nataliou Viscuso takmer tri roky. Herec ich vzťah oficiálne oznámil na svojom profile na Instagrame v roku 2021.

Dali sa dohromady až po mnohých rokoch, čo sa poznali. Cesty sa im skrížili hneď niekoľkokrát, pretože obaja pracujú v rovnakom odvetví, ale ich milostný románik začal až v čase covidovej pandémie.

Natalie Viscuso pochádza z Nového Mexika. Súčasná manažérka je bývalou viceprezidentkou televízneho oddelenia spoločnosti Vertigo Entertainment. Život pred kamerou si skúsila už ako tínedžerka v programe MTV s názvom Moje super úžasné šestnástiny.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 17:00