Jeffrey Dahmer v seriáli MonsterNetflix
StoryEditor

Netflix po Dahmerovi predstaví ďalších vrahov. Vieme, akému prípadu sa bude venovať druhá séria populárneho seriálu

Miroslav Kamody06.06.2024., 11:00h

Priprav sa na návrat oceňovanej minisérie. Pokračovanie prinesie nový skutočný príbeh vrahov z Beverly Hills.

Lajkuj Brainee.sk na

Prvá séria seriálu Monster od Netflixu sa stretla s gigantickým úspechom. S podtitulom The Jeffrey Dahmer Story sme mohli sledovať život sériového vraha Dahmera (hrá ho Evan Peters), ktorý sa stal jedným z najznámejších vrahov v Spojených štátoch. Svoje obete zabíjal v rokoch 1978 až 1991 naprieč americkým stredozápadom.

Kriminálny seriál dramatizoval aspekty Dahmerovho života, ako napríklad časy, keď ho takmer chytili, než ho napokon skutočne uväznili.  Pri skúmaní tém, ako je policajná neschopnosť a nedostatok apatie zo strany sériového vraha, sa z projektu stal obrovský hit, ktorý za prvých 60 dní od premiéry nazbieral viac ako miliardu hodín sledovania.

image

Hej, Netflix! Máme pre teba tipy na ďalších šialencov, ktorí by si zaslúžili svoju vlastnú mrazivú minisériu

Dlhoočakávané pokračovanie

Aj preto bolo oznámené, že projekt Monster bude pokračovať a v novej sérii sa zameria na ďalšie neslávne mená vrahov. Pokračovania by sme sa pritom mali dočkať ešte koncom tohto roka.

Ako píše portál LadBible, tvorcovia Ryan Murphy a Ian Brennan sú konečne pripravení vrátiť antologickú sériu späť na naše obrazovky, pričom sa zamerajú na ďalší významný prípad, ktorý v 90. rokoch zasiahol USA. Namiesto jedného vraha dostaneme rovno dvoch.

Druhá séria sa totiž volá Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Lyle a Erik Menendezovci sa stali notoricky známymi v roku 1989 tým, že boli podozriví v prípade, v ktorom boli zavraždení obaja ich rodičia, a séria sa bude zaoberať udalosťami okolo bezcitných vrážd.

Každý mal svoju verziu

Seriál bude sledovať dvoch bratov, ktorí smrteľne zastrelili rodičov Josého a Mary Louise Menéndezovcov v ich dome v Beverly Hills. Na súde dvojica uviedla ako dôvod svojich činov roky sexuálneho, emocionálneho a fyzického zneužívania, ale obžaloba tvrdila, že to urobili len preto, aby získali svoj podiel na rodinnom bohatstve.

image

Ich byt bol plný zaváraného ľudského mäsa. Manželia zabili a zjedli desiatky ľudí, úrady prípad zamietli pod koberec

Nakoniec boli bratia obaja odsúdení za vraždu prvého stupňa a odsúdení na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia. Javier Bardem a Chloë Sevigny by mali stvárniť rodičov, zatiaľ čo nové tváre Nicholas Alexander Chavez a Cooper Koch by mali hrať vraždiacich bratov. Okrem toho v projekte uvidíme aj hercov, ako Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman a Dallas Roberts.

ANKETA
Tešíš sa na návrat seriálu Monster?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. jún 2024 14:41