Ponuka Disney+ na aprílDisney+
StoryEditor

Čo sledovať v apríli na Disney+? Okrem animákov ponúkne príbeh legendárnej kapely, dávku anime aj cestovanie časom skrz hudbu

Miroslav Kamody04.04.2024., 15:35h

V apríli dostanú na Disney+ prednosť animáky. Neznamená to však, že z novej ponuky si nevyberie aj ten, ktorý dáva prednosť iným formátom.

Lajkuj Brainee.sk na

V apríli sa na Disney+ vracia očakávaný seriál Ryana Murphyho z produkcie FX Zlá krv s novou sériou Capote vs. labute. Táto  dráma oživuje príbeh Trumana Capoteho, ktorý zradil niektoré z najvplyvnejších žien spoločnosti. Po Taylor Swift sa na Disney+ objaví ďalšia hudobná ikona - Bon Jovi. A v Disney mysleli aj na Deň Zeme. Na čo všetko sa môžeš tešiť?

image

Netflix prichádza s peckou pre milovníkov krimi. Jennifer si najala vrahov, aby zabili jej rodičov, mala na to niekoľko dôvodov

Vila Vanderpump - šou (1. apríla - premiéra troch častí)

V šou Vila Vanderpump sa prelínajú životy plné luxusu a zábavy s nádychom dekadentnosti. Sleduj dokudrámu o vyvolenom personáli Lisy Vanderpumpovej, ktorý pracuje, žije a zabáva sa v exkluzívnom francúzskom panstve Chateau Rosabelle. A stačí jediná chyba a o všetko môžu razom prísť.

Prianie - animovaný film (3. apríla)

V animovanej muzikálovej komédii vysloví bystrá idealistka Asha až také silné prianie, že jej ho klbko nespútanej energie menom Hviezda splní. Čoskoro však musia Asha a Hviezda čeliť mocnému protivníkovi a dokázať, že keď sa vôľa odvážneho človeka spojí s mágiou hviezd, môžu sa diať zázraky.

V kinách sa animovanému projektu príliš nedarilo, uvidíme, či si nájde svojich detských divákov na streamovacej platforme.

Iwajú - animovaný seriál (10. apríl - dostupné všetky časti naraz)

Pôvodný animovaný seriál Iwájú sa odohráva vo futuristickom nigérijskom meste Lagos. Jeho dvaja hrdinovia, dospievajúce dievča Tola z bohatej rodiny a jej chudobný najlepší kamarát Kole, ktorý vie opraviť každý prístroj, žijú v úplne odlišných pomeroch.

image

Prvá streamovacia platforma oznamuje predplatné s reklamami aj na Slovensku. Vieme, ako bude vyzerať aj koľko zaň zaplatíš

Obaja však musia spoločne čeliť nebezpečenstvu a odhaliť tajomstvá, ktoré na nich číhajú. Seriál Iwájú je výsledkom spolupráce Disney s panafrickou spoločnosťou Kugali.

Najväčšie hity - filmy (12. apríl)

Harriet (Lucy Boynton) zistí, že umenie napodobňuje život, keď si všimne, že niektoré piesne ju vracajú späť v čase - doslova. Zatiaľ čo opäť prežíva minulosť prostredníctvom milostných spomienok na bývalého priateľa (David Corenswet), jej cesty časom sa krížia s rodiacou sa láskou v prítomnosti (Justin H. Min).

Fascinujúce puto medzi hudbou a spomienkami ju pozýva na cestu, počas ktorej si kladie otázku - aj keby mohla zmeniť minulosť, mala by?

Zlá krv: Capote vs. Labute - seriál (17. apríl - dostupné všetky časti naraz)

Seriál od produkčnej spoločnosti FX prináša príbeh uznávaného spisovateľa Trumana Capoteho. Ten bol kedysi dôverníkom najvplyvnejších žien newyorskej smotánky, ktoré prezýval „labute“. Jeho zrada však zničila všetky tieto vzťahy, vyhnala ho z prostredia vyššej spoločnosti a dostala ho do začarovaného kruhu sebadeštrukcie, z ktorého sa už nikdy nespamätal.

Thank You, Goodnight: Príbeh Bon Jovi - dokument (26. apríl - dostupné všetky časti naraz)

Thank You, Goodnight je štvordielny seriál, ktorý zachytáva veľkolepú minulosť a neistú budúcnosť kultovej kapely Bon Jovi. Štyridsaťročná rock‘n‘rollová odysea sa ocitne na okraji priepasti, keď hrozí, že zranenie hlasiviek všetko zastaví. Zaujímavý pohľad do zákulisia jednej z najúspešnejších kapiel bude poriadnou jazdou!

Na Deň Zeme, ktorý bude 22. apríla prináša Disney+ dva nové tituly: Dokument Disneynature Tigre sledujúci mladú tigricu, ktorá vychováva svoje mláďatá v bájnych indických lesoch, a seriál National Geographic a Jamesa Camerona Tajomstvá chobotnice o hlbokomorskom mimozemšťanovi so superschopnosťami, mimoriadnou inteligenciou a tajným spoločenským životom.

Okrem toho si na svoje prídu aj fanúšikovia anime. Po marcovej premiére seriálu Sand Land prichádzajú nové seriálové projekty Go! Go! Loser Ranger! (7. apríla) a The Fable (6. apríla). Zaujímavo vyzerá aj projekt Blood Free (10. apríla - dve časti každú stredu), ktorý ukazuje futuristický príbeh biotechnologická spoločnosť BF našla spôsob, ako vyrábať umelé mäso a nemusieť preň zabíjať zvieratá.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 14:32