Prvá streamovacia platforma na našom území predstavila predplatné s reklamamiUnsplash/JESHOOTS.COM
StoryEditor

Prvá streamovacia platforma oznamuje predplatné s reklamami aj na Slovensku. Vieme, ako bude vyzerať aj koľko zaň zaplatíš

Miroslav Kamody20.02.2024., 11:30h

Základné predplatné zdražie, no verzia s reklamami jeho cenu zníži o niekoľko eur - dokonca pod hranicu aktuálne platnej najnižšej sumy.

Lajkuj Brainee.sk na

O trende predplatného s reklamami na streamovacích platformách sa vo svete hovorí čoraz častejšie. Niektoré z nich dokonca vo svete už testujú, prípadne rovno spustili takúto formu sledovania, pričom na divákov cieli nižšími cenami. Samozrejme, výmenou za sledovanie istého počtu reklám priamo na platforme.

Prvýkrát takáto forma predplatného prichádza aj na Slovensku. Už čoskoro ho totiž zavedie streamovacia platforma SkyShowtime. „Predplatné bude ponúkané spolu s existujúcim predplatným, ktoré dostane názov Štandardné Plus. Štandardné predplatné s reklamami bude obsahovať reklamy, predplatné Štandardné Plus zostane bez reklám. Štandardné predplatné s reklamami bude k dispozícii od 23. apríla,” informuje platforma v tlačovej správe.

image

Režisér filmu Pelíšky Jan Hřebejk: Do kina zájdem, ale lepšie veci už vidím v televízii a na streamovacích platformách

Vo všetkých krajinách

Aj v prípade predplatného s reklamami bude dostupná celá knižnica, vrátane filmov, nových a exkluzívnych seriálov a pôvodných titulov. Verzia s reklamami má byť dostupná na všetkých viac ako 20 trhoch, kde platforma pôsobí, a to vrátane Albánska, Andorry, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Chorvátska, Českej republiky, Dánska, Fínska, Maďarska, Kosova, Čiernej Hory, Severného Macedónska, Nórska, Holandska, Poľska, Portugalska, Rumunska, Srbska, Slovenska, Slovinska, Španielska a Švédska.

„Cieľom SkyShowtime bolo vždy ponúkať skvelú zábavu za skvelú cenu. I naďalej sa snažíme divákom na našich trhoch prinášať to najlepšie z Hollywoodu a atraktívne miestne tituly. Spustením nášho nového Štandardného predplatného s reklamami služba SkyShowtime i naďalej vedie z hľadiska ceny a kvality, pretože poskytuje zákazníkom ešte dostupnejšiu ponuku zábavy pre celú rodinu. Naše Štandardné predplatné s reklamami ponúka rovnako skvelú zábavu ako predplatné Štandardné Plus, naviac za atraktívnu cenu. Sme nadšení, že môžeme zákazníkom na všetkých našich trhoch ponúknuť väčší výber a skvelé ceny,“ povedal Monty Sarhan, generálny riaditeľ SkyShowtime.

image

SkyShowtime zvyšuje cenu za predplatné, ale prichácza aj s lacnejším riešením - balík s reklamou.

SkyShowtime

A ako sa zmenia ceny? Nižšie nájdeš nielen nové, ale aj tie súčasné. Pokiaľ si ochotný zmieriť sa s reklamami, mesačne zaplatíš o euro menej, ako by si zaplatil v súčasnosti. 

Štandardné predplatné (do 22. apríla 2024) = 5,99 €

Predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024) = 7,99 €

Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024) = 4,99 €

Ročné Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024) = 39,99 €

Ročné predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024) = 62,99 €

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 12:49