Záber zo seriálu The AcolyteWalt Disney Studios/Lucasfilm Ltd.
StoryEditor

VIDEO Nový seriál zo sveta Star Wars sa predstavuje prvým trailerom. Čakajú nás súboje svetelných mečov aj slávna éra Jediov

Miroslav Kamody21.03.2024., 11:00h

Nový rok, nový seriál. A zatiaľ to vyzerá naozaj dobre!

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma Disney+ potešila fanúšikov preďalekej galaxie a predstavila prvý trailer k novému pôvodnému seriálu Star Wars: Akolytka (The Acolyte). Napínavý hraný seriál v rámci premiéry predstaví rovno dve časti, a to 5. júna. 

Temná cesta

Seriál postaví vyšetrovanie šokujúceho zločinu uznávaného majstra Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečnej bojovníčke z minulosti (Amandla Stenberg). Popri tom, ako sa objavujú ďalšie stopy, vydávajú sa na temnú cestu, kde zlovestné sily odhalia, že všetko nie je také, ako sa zdá.

V seriáli účinkujú Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo a Carrie-Anne Moss.

Množstvo svetelných mečov

Projekt vytvorila Leslye Headlandová na motívy Star Wars Georgea Lucasa a spolu s Kathleen Kennedy, Simonom Emanuelom, Jeffom F. Kingom a Jasonom Micallefom pôsobí ako výkonná producentka. Headland sa zhostila aj réžie prvý dvoch častí. Jej prácu dopĺňajú režiséri Kogonada (epizódy tri a sedem), Alex Garcia Lopez (4. a 5. epizóda) a Hanelle Culpepperová (epizódy 6 a 8).

image

Toto ponúkne svet Star Wars v roku 2024. Tešiť sa môžeš na pokračovania, ale aj úplne nové príbehy z preďalekej galaxie

Hudbu k seriálu Star Wars: Akolytka zložil ocenený hudobný skladateľ Michael Abels, ktorý je známy aj svojou prácou na filmoch Uteč a My. Samotný trailer ukazuje éru Jediov, množstvo svetelných mečov a éru, ktorú sa rozhodne oplatí preskúmať viac, než sme doteraz mali možnosť. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 15:26