Ponuka Disney+ na marecDisney
StoryEditor

Čo sledovať na Disney+ v marci. Tešiť sa môžeš na megakoncert Taylor Swift aj návrat legendárnych X-Menov

Miroslav Kamody06.03.2024., 15:00h

Čo všetko ponúkne Slovákom obľúbená steamovacia platforma Disney+?

Lajkuj Brainee.sk na

Marec je v plnom prúde, a aj keď to aktuálne vyzerá na príjemné teplé počasie, už čoskoro k nám dorazia búrky a aj prízemný mráz. Náhla zmena počasia k horšiemu v tomto prípade znamená len jedno - zababušiť sa do deky, urobiť si teplý čaj a pustiť si niektorú zo streamovacích platforiem

Aj preto ti prinášame marcový prehľad noviniek na Disney+. Tešiť sa môžeš na nové série komediálnych seriálov Neobyčajná či Život a Beth alebo napätie skrz Smrť a iné detaily či Vražedné Miami. Na svoje si prídu aj milovníci dokumentov, animovaných seriálov a v neposlednom rade aj fanúšikovia speváčky Taylor Swift.

image

Ďalšia streamovacia platforma zakáže zdieľanie hesiel s priateľmi. Populárna je aj na Slovensku, poznáme presný termín

Smrť a iné detaily - seriál (5. marec - dostupné všetky časti naraz)

Seriál sa odohráva uprostred lesku a slávy svetovej smotánky a zameriava sa na brilantnú a problémovú Imogene Scottovú, ktorá sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste (dobre, bola to tak trochu jej chyba) a stane sa hlavnou podozrivou v záhadnej vražde v zamknutej miestnosti.

Miesto činu? Honosne zrekonštruovaný zaoceánsky parník v Stredozemnom mori. Podozriví? Každý rozmaznaný hosť a každý vyčerpaný člen posádky. Problém? Aby dokázala svoju nevinu, musí sa spojiť s mužom, ktorým pohŕda - Rufusom Cotesworthom, najlepším detektívom na svete.

Kráľovné zvieracej ríše - dokumentárny seriál (5. marec - dostupné všetky časti naraz)

Najdivokejšie miesta na svete boli vždy domovom mocných vodcov. Dokument Kráľovné zvieracej ríše skúma nový druh hrdinstva – divoké, inteligentné, vytrvalé a... ženské. Sleduje vodkyne na celom svete a rozpráva príbeh ich odhodlania, vytrvalosti, ale aj priateľstva a lásky. Tieto kráľovné nie sú vždy láskavé ani mierne, nedovolia, aby sa niečo postavilo medzi ne a úspech a bezpečie ich rodín.  Dokument vôbec po prvý raz ukazuje svet prírody ženskou optikou.

image

Návraty najočakávanejších seriálov. Vieme, kedy sa dočkáš nových častí Emily in Paris, The Last of Us či Stranger Things

Sedemdielny seriál vznikal štyri roky a režíroval ho čisto ženský produkčný tím z celého sveta, čo je v oblasti prírodných dejín prelomové. Využíva najmodernejšiu technológiu na odhalenie prekvapivých poznatkov o tom, ako sa samice vo svete prírody dostávajú k moci, pričom sa často spoliehajú na spoluprácu a múdrosť namiesto hrubej sily, aby sa presadili. Záverečná epizóda seriálu oslavuje ženy, ktoré sa vydali až na kraj sveta a zasvätili svoj život dokumentovaniu a ochrane zvieracích kráľovien. 

Neobyčajná - 2. séria (6. marec - dostupné všetky časti naraz)

Po odhaleniach z prvej série má partia veľkú šancu stať sa poriadnymi dospelými. V tejto sérii sa Carrie a Kash pokúšajú obnoviť svoj platonický vzťah a zároveň sa postaviť na vlastné nohy. Spermokňažník zisťuje, kam vlastne patrí, a Jen sa snaží byť lepšou verziou seba samej. Čo nie je ľahké, keď máte sklon k sabotážam seba samej. 

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor‘s version) - 15. marec

Koncertný film mapujúci najúspešnejšie hudobné turné všetkých čias prinesie päť akustických skladieb vrátane piesne Cardigan, ktoré ešte neboli uvedené v kinách ani na VOD. Fanúšikovia speváčky Taylor Swift sa tak môžu tešiť na ďalšiu nezabudnuteľnú akciu a užiť si ju priamo vo svojej obývačke.

Marvel Animation: X-Men ‘97 - seriál (20. marec - nové časti každú stredu)

Animovaný seriál X-Men ´97 sa vracia do kultovej éry 90. rokov, keď sa skupina mutantov zvaná X-Men snaží využiť svoje nadprirodzené schopnosti na ochranu sveta, ktorý mutantov nenávidí a bojí sa ich.

X-Meni sa stretávajú s nečakanými problémami a sú nútení čeliť nebezpečnej a neistej novej budúcnosti. Veríme, že návrat legendárneho animáku bude pokračovať v skvele rozbehnutom seriáli, ktorý sme si obľúbili v detstve.

Život a Beth - 2. séria (20. marec - dostupné všetky časti naraz)

Vzťah Beth a Johna sa stáva čoraz vážnejším. Beth sa začne zaoberať myšlienkami na manželstvo a založenie rodiny, zatiaľ čo s Johnom hľadajú odpovede na ich problémy v komunikácii. Beth robí všetko pre to, aby udržala svoje vzťahy pri živote, a zároveň sa snaží byť oporou priateľom a rodine, ktorí na prahu štyridsiatky zápasia s vlastnými problémami.

Renegátka Nell - seriál (29. marec - dostupné všetky časti naraz)

Anglicko v roku 1705. Nell Jacksonová je falošne obvinená z vraždy a spolu so svojimi sestrami je na úteku. Aby prežila, uchýli sa k lúpežiam.

S pomocou veľmi mocného kumpána, odvážnej malej víly Billy Blind, si Nell uvedomí, že existuje dôvod, prečo ju osud zavial na zlú stranu zákona. Dôvod väčší, než si kedy dokázala predstaviť – prekaziť magické sprisahanie proti anglickej kráľovnej.

S novými pokračovaniami sa vracajú aj seriály Klinika Grace (20. séria) a V ohni (7. séria), ktoré budú dostupné od 28. marca. Fanúšikovia anime by si nemali nechať ujsť Sand Land: Seriál, ktorý bude mať premiéru 20. marca.

Okrem toho sa môžeš vydať na cestu spolu s najpozoruhodnejšími vizuálnymi rozprávačmi na svete so všetkými časťami seriálu Očami fotografa od National Geographic, ktorý je k dispozícii od 19. marca.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 05:41