Čo pozerať na SkyShowtime v októbri?SkyShowtime
StoryEditor

Čo pozerať v októbri na SkyShowtime? Finále seriálu Víťaz, chválený film s Cate Blanchett aj životný príbeh Stalloneho

Miroslav Kamody05.10.2023., 08:00h

Finále slovenského projektu aj nahliadnutie do života jedného z najslávnejších hercov. Sem s tým!

Lajkuj Brainee.sk na

V októbri na streamovacej platforme SkyShowtime vyvrcholí slovenský seriál Víťaz, o ktorom sme ti priniesli tento článok. Vzhľadom na to, že sme seriál mali možnosť vidieť ešte pred premiérou, vieme, že posledné epizódy prinesú zásadný zvrat a možno nahnevajú jeden z našich susedných štátov.

Pokiaľ si mu teda ešte nedal šancu, je najvyšší čas to napraviť. Okrem toho ti prinášame prehľad toho najzaujímavejšieho nového obsahu, ktorý na platforme tento mesiac nájdeš.

image

Víťaz je prvým slovenským seriálom vytvoreným pre streamovaciu službu. Čo o ňom hovoria tvorcovia a prečo ho treba vidieť?

The Family Stallone - seriál (2. október - dostupné prvé dve časti, potom nová časť každý týždeň)

Po stvárnení niektorých z najlegendárnejších postáv v histórii kinematografie je Sylvester Stallone, trojnásobný nominant na Oscara, pripravený sprístupniť kamerám to, čo považuje za najväčšiu úlohu svojho života: postavu otca.

Tento nový seriál, v hlavných úlohách so Stallonem, jeho dcérami a manželkou, pozýva k stolu jednej z najslávnejších hollywoodskych rodín. Tešiť sa tak môžeš na odhalenie skutočného života herca, ktorého kariéra bola v priebehu rokov ako na horskej dráhe.

Smile - film (už dostupné na platforme)

V rámci prípravy na Halloween ide o jednu z najlepších volieb. Minuloročný horor ti totiž nedovolí zaspať. Keď sa doktorka Rose Coterová stane svedkom zvláštnej traumatickej udalosti, jedného zo svojich pacientov, začne zažívať nevysvetliteľné príhody.

Jej život ovládne zdrvujúci teror a aby prežila, musí sa postaviť svojej znepokojujúcej minulosti. Je to jediný spôsob, ako uniknúť tejto desivej realite.

Fleeting Lies - seriál (9. október - nová časť každý týždeň)

Lucíu mesiac pred svadbou a tesne pred jej vymenovaním za riaditeľku spoločnosti zradí Santi, jej rival v boji o povýšenie. Kvôli tomu Lucíu obvinia z priemyselnej špionáže a bez uváženia dostane výpoveď.

Lucíin život a budúcnosť sa náhle zmenia na neistotu a musí čeliť obrovskej dileme: ako povedať svojmu priateľovi Basiliovi a jeho deťom, že jej kariéra sa dostala na mŕtvy bod a čo je ešte horšie, že už nebude dostávať plat, z ktorého žije celá rodina.

Tár - film (30. október)

Dirigentka Lydia Tár je na svojom absolútnom tvorivom vrchole. Siedmy rok diriguje prestížny nemecký orchester, pripravuje vydanie knihy a uvedenie Mahlerovej piatej symfónie, ktorá má byť vrcholom hudobnej sezóny. Lydia pôsobí sebavedomo, sebaisto, dominantne a mocne.

Pod touto zdanlivo pevnou maskou sa však skrýva normálny človek so svojimi obavami, neistotami, túžbami a potrebami. Zatiaľ čo s dirigentskou paličkou v ruke si Lydia stojí za každým svojím rozhodnutím, keď opustí orchestrálne pódium, často stráca pevnú pôdu pod nohami. Snímka bola nominovaná na šesť Oscarov, takže ak si ju nevidel, je najvyšší čas to napraviť.

Special Ops: Lioness - seriál (30. október - nová časť každý týždeň)

Od Taylora Sheridana, nominovaného na Oscara, prichádza Special Ops: Lioness, seriál inšpirovaný skutočným vládnym programom, ktorý sleduje Cruz Manuelos, drsnú, ale vášnivú mladú mariňáčku, ktorú naverbovali do tímu Lioness Engagement, aby pomohla rozložiť teroristickú organizáciu zvnútra.

Zoe Saldaña si zahrá postavu Joe, šéfky centra programu Lioness, ktorej úlohou je trénovať, riadiť a viesť svoje tajné agentky. V ďalších rolách sa predstavia Michael Kelly, Morgan Freeman a Nicole Kidman. Herecké obsadenie hovorí jasnou rečou - tomuto projektu treba dať rozhodne šancu!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 11:56