Ponuka SkyShowtime na letoSkyShowtime
StoryEditor

Čo sledovať v lete na SkyShowtime? Čaká ťa ospevovaný český seriál, horor M3GAN či film s Margot Robbie

Miroslav Kamody10.07.2023., 13:00h

Máš už nebodaj dovolenku za sebou, prípadne sa tento rok nikam nechystáš? Vyplň čas kvalitným obsahom na streamovacej platforme SkyShowtime.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma SkyShowtime zvolila oproti konkurencii odlišnú stratégiu a zverejňuje letné plány premiér naraz - aj na júl aj august. Takto si aspoň vieš dopredu pozrieť, akými seriálovými či filmovými novinkami sa počas horúcich letných dní budeš môcť schladiť.

Bros - film (od 1. júla)

Producent komédií Judd Apatow (The Big Sick) sa spojil s dvoma velikánmi komédie – režisérom Nicholasom Tollerom (Neighbors) a na cenu Emmy nominovaným Billym Eichnerom (Billy on the Street) – aby vytvorili ďalší romantický hit. Bros sleduje dvoch homosexuálov, ktorí sa snažia nájsť lásku, ale najväčšou prekážkou pre nich bude prekonať ich osobné problémy so záväzkami.

Ghosts of Beirut - seriál (prvé dve epizódy od 3. júla, zvyšné dve od 10. júla)

Seriál odhaľuje pôvod 21-ročného Mughniyeha (známeho aj ako Duch), ktorý sa vynoril z neznáma a má na svedomí viac úmrtí v Amerike ako ktokoľvek iný pred 11. septembrom. Príbeh vyrozprávaný z americkej, izraelskej a libanonskej perspektívy sleduje Mughniyehove začiatky v šíitských slumoch južného Bejrútu až po vytvorenie konceptu samovražedných atentátnikov, smrtiacej taktiky, ktorá viedla k jeho rýchlemu vzostupu ako najnebezpečnejšieho teroristu na svete.

Dráma, ktorá vychádza z rozsiahleho výskumu stále utajených udalostí, zahŕňa desaťročia a obsahuje pôvodné rozhovory s významnými predstaviteľmi CIA a Mossadu, pričom prepája nepokoje v Bejrúte 80. rokov so špionážnymi hrami na súčasnom Blízkom východe.

Juan Carlos: Downfall of The King - seriál (od 3. júla, nové epizódy každý týždeň)

Španielsky kráľ Juan Carlos I., ktorý bol až do svojej abdikácie v roku 2014 kráľom krajiny, sa mal zapísať do dejín ako hrdina, no desaťročie škandálov poškvrnilo jeho povesť – a ohrozilo aj budúcnosť monarchie. V tejto silnej dokumentárnej sérii nezostane kameň na kameni - od náhodného zastrelenia vlastného brata až po pranie špinavých peňazí a korupciu.

Vďaka exkluzívnemu prístupu ku kráľovým najbližším dôverníkom vrátane výbušných rozhovorov s jeho dlhoročnou milenkou Corinnou Zu Sayn-Wittgensteinovou ide o definitívny príbeh o páde verejne veľmi známej ikony. 

Babylon - film (od 6. júla)

Film od Damiena Chazella je originálnym príbehom odohrávajúcim sa v Los Angeles v 20. rokoch minulého storočia. V hlavných úlohách sa predstavia Brad Pitt, Margot Robbie a Diego Calva, spolu s hereckým ansámblom vrátane Jovana Adepa, Li Jun Li a Jeana Smarta. Príbeh o prehnaných ambíciách a šokujúcich výstrednostiach sleduje vzostup a pád viacerých postáv počas éry nespútanej dekadencie a skazenosti typickej pre starý Hollywood.

Bez vedomia - seriál (od 10. júla, dve nové epizódy každý týždeň)

Bez vedomia je špionážna dráma, ktorá sa odohráva na konci roku 1989, v dobe rozpadu sovietskeho impéria. Uprostred nežnej revolúcie, ktorá ukončila 40 rokov nadvlády Moskvy, sa obyčajná žena ocitne medzi dvoma svetmi: štátnou bezpečnosťou a disidentmi. Postupne je nútená odhaliť nečakané tajomstvá, ktoré obe strany taja.

She Said - film (od 17. júla)

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), dvojnásobná nominantka na Oscara, a Zoe Kazan (miniséria The Plot Against America, The Big Sick) nominovaná na cenu Emmy, sa predstavia v hlavných úlohách reportérok New York Times, Megan Twohey a Jodi Kantor, ktoré spoločne odkryli jeden z najdôležitejších príbehov svojej generácie. Príbeh, ktorý pomohol odštartovať hnutie #MeToo, prelomil desaťročia mlčania o téme sexuálneho násilia v Hollywoode a navždy zmenil americkú kultúru.

Kocúr v čižmách: Posledné želanie - film (od 22. júla)

Kocúr v čižmách (originálne dabovaný Antoniom Banderasom nominovaným na Oscara) zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: minul osem zo svojich deviatich životov a zostal mu len jeden. Kocúr sa vydáva na epickú cestu za bájnym Posledným želaním, aby obnovil svojich deväť životov.

Tuff Money - seriál (prvé dve epizódy od 4. augusta, nové epizódy každý týždeň)

Seriál sleduje vyhrotenú situáciu, v ktorej sa ocitli dvaja technici z oddelenia verejných prác. Doru a Ionel sú naštvaní, že v bare, kde plánovali sledovať futbal, dostali najhoršie miesta, a tak žartujú, že vykonajú lúpež, zmocnia sa bohatstva a už nikdy nebudú musieť byť na dne spoločenského rebríčka.

To, čo sa však začne ako vtip, si omylom vypočuje pochybný majiteľ baru, a vzápätí na nich začne vyvíjať nátlak, aby zostrojili naozajstnú lúpež. Všetky inštitúcie, na ktoré sa obrátia so žiadosťou o pomoc, im chcú lúpež umožniť, aby si mohli vziať svoj podiel. Naši dvaja nešťastní hrdinovia sa tak snažia nájsť kompromis medzi morálkou a pudom sebazáchovy. 

Bupkis - seriál (prvé dve epizódy od 4. augusta, nové epizódy každý týždeň)

Nový komediálny seriál sleduje Pete Davidsona (The King of Staten Island, Saturday Night Live), ako sa pokúša prekonať osobitú dynamiku v rodine a spletitosť slávy a vytvoriť si zmysluplné vzťahy.

V surovom, čiastočne autobiografickom seriáli účinkujú Davidson, Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) a Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) spolu s hviezdnym obsadením vo vedľajších úlohách. Seriál sa pohybuje na hranici reality a absurdity, aby čo najlepšie predstavil, aké to je byť Pete Davidsonom. Vitajte v Bupkis. 

M3GAN - film (od 14. augusta)

Vo filme M3GAN, ktorý vznikol podľa príbehu majstra hororu Jamesa Wana (série Malignant, Saw, Insidious a The Conjuring), hrá Allison Williams (Get Out) Gemmu, geniálnu odborníčku na robotiku v hračkárskej spoločnosti.

Tá pomocou umelej inteligencie vyvinie M3GAN, bábiku, ktorá vyzerá ako živá a je naprogramovaná tak, aby bola najlepším spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. Keď Gemma nečakane získa do opatery svoju osirelú neter, zoberie si na pomoc prototyp M3GAN. Toto rozhodnutie má však nepredstaviteľné následky.

Aby toho nebolo málo, v priebehu leta na teba čakajú nové epizódy seriálov Ruxx, Warszawianka či Star Trek: Strange New Worlds. Pokiaľ máš chuť na film, knižnica tejto streamovacej platformy sa rozrastie o Stroskotanca, Problémy v raji, Mamma Mia!, Čeľuste či Miami Vice.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:16