Ponuka SkyShowtime v septembriSkyShowtime
StoryEditor

Čo pozerať v septembri na SkyShowtime? Čaká ťa prvý slovenský seriál na streamovacej platforme aj medveď na kokaíne

Miroslav Kamody02.09.2023., 15:30h

Prvý originálny seriál na streamovacej platforme, filmové spracovanie doskovej legendy Dungeons & Dragons a ďalšia nádielka kvalitných filmov a seriálov. So SkyShowtime sa v septembri sa určite nudiť nebudeš.

Lajkuj Brainee.sk na

Víťaz - seriál (od 4. septembra, nová časť každý týždeň)

Víťaz je československá rodinná komédia, ktorá rozpráva príbeh Viktora Hudáka (Ady Hajdu), fiktívneho premiéra malej európskej krajiny, ktorý končí svoju politickú kariéru a vracia sa do bežného života. Avšak, keď jeho nástupca radikálne rozvráti všetky predchádzajúce kroky a programy, na ktorých postavil svoju kariéru, rýchlo si uvedomí, že byť bývalým premiérom mu dáva len veľmi malú moc.

V snahe dokázať, že je stále dôležitý, sa pokúša dostať do čela a prevziať vedenie doma, kde žije so svojou ženou a troma dcérami. No pretože bol tak dlho bez ich prítomnosti a nemal ani poňatie o tom, ako funguje reálny svet, nájde rodinu, ktorá si už dávno zvykla žiť bez neho, a skupinu žien, ktorá ďaleko prevyšuje všetkých politických protivníkov, s ktorými sa počas svojej premiérskej kariéry stretol. V hlavných úlohách sa predstavia aj Ivana Chýlková a Milan Ondrík.

Knock at the Cabin - film (od 17. septembra)

V tomto novom trileri od vizionárskeho filmára M. Night Shyamalana je rodina na dovolenke v odľahlej chate zajatá štyrmi ozbrojenými cudzincami, ktorí ich prinútia urobiť nemožné rozhodnutie, aby zabránili apokalypse.

Vo filme Knock at the Cabin účinkujú Dave Bautista (Dune), Jonathan Groff, nominovaný na Emmy® (Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki AmukaBird (Old), nováčik Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) a Rupert Grint (filmová séria Harry Potter).

Poker Face - seriál 

Poker Face je desaťdielny mysteriózny seriál, ktorý sleduje postavu Charlie (Natasha Lyonne) s mimoriadnou schopnosťou odhaliť, keď niekto klame. Vydáva sa na cestu vo svojom Plymouth Barracuda a na každej zastávke sa stretáva s novými postavami a zvláštnymi zločinmi, pri ktorých si nevie pomôcť a musí ich jednoducho vyriešiť.

Seriál vytvoril, napísal, režíroval a produkoval Rian Johnson, viacnásobný nominant na Oscara®, ktorý bol aj scenáristom, režisérom a producentom filmovej série Knives Out. V desaťdielnom mysterióznom seriáli sa okrem Lyonne predstavia aj Adrien Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg a Ellen Barkin.

Cocaine Bear - film (od 24. septembra)

Režisérka Elizabeth Banks spolupracuje s Philom Lordom a Chrisom Millerom (Spider-Man: Into The Spider-Verse), držiteľmi Oscara®, v napínavom príbehu inšpirovanom skutočnými udalosťami leteckého nešťastia drogového pašeráka v roku 1985, strateného kokaínu a čierneho medveďa, ktorý ho zjedol.

V lese v štáte Georgia štvrť-tonový vrcholový predátor požije ohromujúce množstvo kokaínu a pod jeho vplyvom sa vydá na cestu za ďalšou dávkou... a krvou. Viac informácií o samotnom filme a skutočných udalostiach, ktoré ho inšpirovali, sme ti priniesli v tomto článku. 

Codename: Annika - seriál

Codename: Annika je fínsko-švédsky kriminálny seriál. Hlavnou postavou príbehu je Emma, fínska vyšetrovateľ ka podvodov s umeleckými dielami, ktorá sa v utajení infiltruje do aukčnej siene v Štokholme, aby vyšetrila napojenie firmy s notorickým práčom špinavých peňazí známym ako Blanko.

Aby Emma zostala v utajení, zvolí si kryciu identitu Anniky, temperamentnej spoločenskej ženy, ktorá žije divokými večierkami, drogami a alkoholom a je presným opakom rozvážnej, kľudnej a vyrovnanej Emmy. Osvojením si tejto divokej identity sa začnú otvárať dvere do skrytého sveta vysokoprofilových podvodov s umením. Stať sa Annikou však znamená, že Emma musí čeliť spomienkam zo svojej minulosti, na ktoré sa snažila zabudnúť.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves - film (od 29. septembra) 

Očarujúci zlodej a skupina nevšedných dobrodruhov podniknú impozantnú lúpež, aby získali stratenú relikviu, ale veci sa nebezpečne zvrtnú, v momente keď sa zapletú do konfliktu s tými nesprávnymi ľuďmi.

Film Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves prináša bohatý svet a hravého ducha legendárnej hry na hrdinov vo filmovom spracovaní plnom veselého a akčného dobrodružstva.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 13:21