Ponuka SkyShowtime na júnSkyShowtime
StoryEditor

Čo pozerať v júni na SkyShowtime? Nálož filmov doplnia seriály na čele s druhou sériou Star Trek: Strange New Worlds

Miroslav Kamody12.06.2023., 08:00h

Streamovacia platforma SkyShowtime si pre svojich predplatiteľov pripravila nálož zaujímavých noviniek, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Lajkuj Brainee.sk na

Júnová ponuka na SkyShowtime je poriadne pestrá. Okrem toho, že pokračujú obľúbené seriály, ako A Town Called Malice, Czech it Out!, Fatal Attraction či Grease: Rise of the Pink Ladies, sa môžeš tešiť aj na nálož množstva nového obsahu.

Success - seriál (od 2. júna) - dostupné prvé dve časti, potom nové epizódy každý týždeň

Chorvátsky mnohovrstvový dramatický seriál zameraný na silné postavy, z ktorých je však každá určitým spôsobom ničená každodenným bojom spojeným so životom v meste. Keď dôsledky ich činov z jednej osudnej noci začnú prenikať do všetkých oblastí ich života, rozhodnú sa títo obyčajní ľudia z rôznych zázemí bojovať.

image

Čo pozerať na SkyShowtime v máji? Čaká ťa kulinárska cesta po Česku, návrat muzikálovej legendy aj psychosexuálny thriller

Seriál je trpkou ódou na mesto Záhreb a ponúka temný pohľad na fungovanie súčasnej spoločnosti cez príbehy obyčajných ľudí, ktorí sa ocitli za jej hranou. Ide o univerzálny príbeh s viacerými vrstvami, skúmajúci pocity frustrácie, bezmocnosti a pasivity v každodennom živote ľudí v regióne i mimo neho, a to optikou lásky, práce, rodiny, lojality, neistoty a zločinu.

Ticket to Paradise - film (od 6. júna)

Držitelia Oscara George Clooney a Julia Roberts sa opäť stretnú ako bývalí partneri David a Georgia, ktorí sa spoločne vydajú na misiu, aby zabránili svojej zamilovanej dcére urobiť rovnakú chybu, akú kedysi urobili oni sami. Film Ticket to Paradise od spoločností Working Title, Smokehouse Pictures a Red Om Films je romantická komédia o sladkom prekvapení, ktoré so sebou prináša druhá šanca.

Ruxx - seriál (od 9. júna) - dostupné prvé dve časti, potom nové epizódy každý týždeň

Ruxx je moderná vzťahová dráma. Skúma mladú generáciu Rumunov žijúcich v krajine zmietajúcej sa medzi minulosťou a budúcnosťou. Hlavná hrdinka Rux sa snaží svoju náročnú kariéru v špičkovej bukureštskej developerskej firme zladiť s ďalšími prioritami vo svojom živote, podporovať rodinu a udržiavať vzťah na diaľku so svojím milencom v USA.

Rux sa snaží dostať z Rumunska do Los Angeles, ale život sa proti nej sprisahá a je vtiahnutá do najväčšieho projektu svojho šéfa: volebnej kampane jeho manželky na pozíciu primátorky Bukurešti. 

Halloween Ends - film (od 14. júna)

Pokračujúci boj medzi Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) a desivým Michaelom Myersom sa blíži ku koncu. Šialený maskovaný vrah aj po niekoľkých rokoch stále uniká smrti, prenasleduje Laurie a teraz aj jej rodinu. V tomto treťom pokračovaní napínavej ságy, ktorá začala kasovým trhákom Halloween (2018), uzatvára režisér David Gordon Green svoju trilógiu nervy drásajúcim epickým finále.

Star Trek: Strange New Worlds - 2. séria (od 16. júna) - nové epizódy každý týždeň

Seriál vychádza z doby, kedy kapitán Christopher Pike riadil loď U.S.S. Enterprise. V druhej sérii sa predstaví špeciálna hosťujúca hviezda Paul Wesley ako James T. Kirk a nový prírastok Carol Kane ako Pelia.

Seriál sleduje kapitána Pikea, vedeckého dôstojníka Spocka a Číslo Jedna v dobe pred nástupom kapitána Kirka na palubu lode U.S.S. Enterprise, zatiaľ čo objavujú nové svety naprieč galaxiou.

Mrs. Harris Goes To Paris - film (od 19. júna)

Mrs. Harris Goes To Paris, film natočený v spolupráci s módnym domom Dior, rozpráva príbeh ovdovenej upratovačky žijúcej v 50. rokoch v Londýne. Tá sa bláznivo zamiluje do luxusných šiat od Diora a rozhodne sa, že aj ona musí mať svoje vlastné.

image

Seriálový remake Harryho Pottera: Toto sú veci z kníh, ktoré neboli vo filmoch a nutne ich potrebujeme vidieť

Po tom, čo pracovala, hladovala a stávkovala, aby získala prostriedky na splnenie svojho sna, sa pani Harrisová vydáva na dobrodružnú cestu do Paríža, ktorá zmení nielen jej vlastný pohľad na svet, ale aj samotnú budúcnosť módneho domu Dior.

Warszawianka - seriál (od 19. júna) - tri epizódy naraz, potom nové epizódy každý týždeň

Warszawianka je poľský fiktívny dramatický seriál, ktorý sleduje tragikomické dobrodružstvo štyridsaťročnej mestskej legendy vo Varšave. Je to veľmi komplexná postava, nezodpovedný milovník večierkov, sériový sukničkár a zároveň kamarát všetkých v okolí.

Za touto maskou sa trápi a nenávidí sám seba, je v pasci svojich rodičov a spútaný kultúrou a dobou, ktorá ho formovala. Má hlavu plnú snov a vďaka jeho spisovateľskému talentu si získal srdce celej Generácie X. Avšak ešte nedospel. Je slabý. Po tom, čo mal všetko a stratil, sa snaží pochopiť zmysel moderného sveta v obklopení najzaujímavejších postáv mesta.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 08:33