Záber z druhej série LokihoMarvel Studios/Disney+
StoryEditor

VIDEO Sleduj trailer pre 2. sériu Lokiho. Čaká nás po dlhom čase konečne kvalitný seriál od Marvelu?

Miroslav Kamody01.08.2023., 11:30h

Komiksoví hrdinovia sú nútení vymotať sa z časového chaosu a zachrániť to, čo sa ešte dá.

Lajkuj Brainee.sk na

Loki je späť a s ním aj túžba komiksových fanúšikov vidieť po dlhšom čase kvalitný seriál z dielne Marvelu. V podstate sme od prvej série o Odinovom synovi a jeho putovaním naprieč časom nevideli projekt, ktorý by dokázal náročných divákov uspokojiť.

Ako ukazuje nový trailer, Lokiho kĺzanie v čase nie je ani zďaleka najväčší problém, ktorému budú hlavní hrdinovia čeliť. Musia totiž zachrániť multivesmír aj posvätnú časovú os pred najnebezpečnejším človekom, akému kedy čelili v minulosti, prítomnosti či budúcnosti.

image

Čo sledovať v auguste na Disney+? Dorazia tretí Strážcovia galaxie, seriál Ahsoka aj očakávaná druhá séria The Bear

Návrat starých známych

Našťastie má ale Loki okolo seba priateľov, ktorí sú ochotní pomôcť mu. Rozhodnutie Sylvie z konca prvej série rozpútalo toľko chaosu, že samotný Loki je teraz unášaný časom a jeho neplánované výlety medzi minulosťou a budúcnosťou sú hlavným dôvodom, prečo vie, že medzi jeho svetom a „úplnou deštrukciou“ je len veľmi tenká línia.

V druhej sérii sa vracia hlavné trio Tom Hiddleston, Sophia Di Martino (Sylvie) aj Owen Wilson (Mobius). Ukážka teasuje aj návrat Kanga, a to aj napriek tomu, že herec Jonathan Majors momentálne čelí vážnym obvineniam.

Prekvapivé odhalenia

Trailer obsahuje aj niekoľko prekvapivých momentov. Nechýba napríklad záber na komiksového záporáka Zaniaca a o zábavu sa postará čerstvý držiteľ Oscara Ke Huy Quan. Okrem toho sa zdá, že trailer potvrdzuje špekulácie o tom, že TVA a Citadela existujú vo vnútri Quantum Realm.

V seriáli tiež hrajú Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Druhá séria Lokiho by mala premiérovať na streamovacej platforme Disney+ už 6. októbra. Samozrejme, ak sa dovtedy niekto nepohrá s časovou osou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 16:03