Najlepšie stand-upy na NetflixeNetflix
StoryEditor

TOP 5 najlepších stand-upov na Netflixe. Zaručujeme ti slzy smiechu, lapanie po dychu aj chytanie za brucho

Miroslav Kamody25.08.2023., 08:00h

Pripravený sa smiať? Máme pre teba hodiny kvalitného humorného obsahu na Netflixu.

Lajkuj Brainee.sk na

Poriadna dávka humoru je niečo, čo dokáže človeka pozdvihnúť a neporovnateľne mu zlepšiť náladu. Aj napriek tomu však mnohým chýba a nájsť ju je niekedy poriadne náročné. Aj preto sme sa rozhodli pozrieť na päticu najlepších stand-upových špeciálov, ktoré nájdeš na streamovacej platforme Netflix. 

image

V sekte nás bili, televízor bol nástroj diabla. Dano opisuje život s fanatikmi, ktorým jeho rodičia uverili

Je nám jasné, že štýl humoru autora sa nemusí trafiť do chúťok ostatných, no snažili sme sa namiešať mix rôznych štýlov humoru tak, aby si z nich dokázal vybrať každý. Ktorý sa stane tvojim obľúbeným? 

Chris Rock: Total Blackout (The Tamborine Extended Cut)

Chris Rock na chvíľu otočil od svojej hereckej kariéry, aby sa po rokoch postavil na pódiá a so svojím typickým humorom rozprával nielen o nevere, ale aj otcovstve či politike. Mysli však na to, že jeho štýl môže byť pre citlivejšie povahy príliš drsný. Do pozornosti ti dávame predĺženú verziu pôvodného stand-upu The Tamborine, ktorý dostal názov Total Blackout.

Amy Schumer: Growing

Túto herečku a komičku buď miluješ, alebo nenávidíš, nie je nič medzi tým. Pokiaľ ti jej štýl sadol, určite si užiješ tento špeciál z roku 2019, v ktorom Schumer neslušnou, no úprimnou cestou rozpráva o svojom vtedajšom čerstvom manželstve, osobnom rozvoji, robení detí a nezmyselnými radami, ktorými ju zavalila jej vlastná mama.

Trevor Noah: I Wish You Would

Ľahká humorná oddychovka, v ktorej sa pred ľudí podstavil držiteľ Emmy a dlhoročný hostiteľ The Daily Show, ktorá skončila minulý rok. Nechýbajú príhody o učení nemčiny, ohováraní mŕtvych, otravnom chovaní postáv v hororoch alebo objednávaní indického jedla v Škótsku.

Ricky Gervais: SuperNature

Ricky Gervais je komik, ktorý ide za hranu toho, čo je v spoločnosti aktuálne považované za akceptované. Aj preto si ho zamilovala len istá skupina ľudí, ktorá sa jeho humoru nevie nabažiť. V druhom špeciáli pre Netflix je ešte hrubší a drzejší, takže ak pristúpiš na jeho hru, pobavíš sa tak, ako nikdy predtým.

Bo Burnham: Inside

Bo je bezpochyby jedným z najoriginálnejších súčasných komikov na planéte. Problémom však je, že záujem spoločnosti a šialených fanúšikov sa postaral o to, že kompletne vyhorel. Nejaký čas o ňom nebolo počuť, aby sa vo veľkom štýle vrátil v špeciáli Inside, ktorý sám napísal aj zrežíroval vo svojom dome počas pandémie. A bezpochyby ide o kultovú klasiku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 20:33