Júl na Netflixe.Twitter/ign, Hollywoodhandle/
StoryEditor

Čo pozerať v júli na Netflixe? Finále Hanryho Cavilla ako Zaklínača či španielsky spinoff k hororu Bird Box

Michal Čiernik05.07.2023., 12:00h

Netflix rozbehol letné prázdniny vo veľkom. Okrem sponínaného finále tretej série Zaklínača sa môžeš tešiť na nový akčný film s Jackie Chanom a Johnom Cenaom či tretiu sériu romantického seriálu Sweet Magnolias.

Lajkuj Brainee.sk na

The Out-Laws – film (7.júl)

Owen Browning (Adam Devine) je upätý bankový manažér, ktorý sa chystá oženiť s láskou svojho života Parker (Nina Dobrev). Keď jeho banku počas svadobného týždňa prepadnú neslávne známi Ghost Bandits. Za hlavných podozrivých považuje svojich budúcich svokrovcov (Pierce Brosnan a Ellen Barkin), ktorí práve pricestovali do mesta. Popri ústrednej štvorici sa vo filme objavia aj Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Richard Kind či Lauren Lapkus.

Bird Box Barcelona – film (14.júl)

V decembri 2018 pristál postapokalyptický horor Bird Box prvýkrát na Netflixe. S napínavým dejom sa film rýchlo stal senzáciou a rýchlo si našiel svojich fanúšikov. Pre zopakovanie, film začína masovým prepuknutím nevysvetliteľných samovrážd po celom svete. Rýchlo sa zisťuje, že za nimi stoja záhadné a démonické stvorenia, na ktoré sa stačí pozrieť, aby človeka priviedli do samovražedného šialenstva. Preto tí čo prežili zabednia každé okno, zakryjú si oči páskami a snažia sa prežiť v tomto novom svete.

image

VIDEO Squid Game privíta nových hráčov. Netflix odhalil prvý trailer k druhej sérii

V marci 2021 bolo oznámené, že sa pripravuje séria spinoffov Bird Box pozostávajúca z „ mnohých lokalizovaných filmov, ktoré budú súčasťou jedného zdieľaného vesmíru “. Prvý z týchto vyššie uvedených spinoffov, ktorý sa má dostať na obrazovky toto leto, má názov Bird Box Barcelona , ​​ktorý údajne sleduje otca a jeho malú dcéru, ako sa snažia prežiť v dystopickej budúcnosti.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 22:47