Netflix vytvorí filmový vesmír pre Gray Mana.Twitter/the Verge/
StoryEditor

Najdrahší film Netflixu bude mať pokračovanie. Ryana Goslinga opäť uvidíme ako Šestku

Alexandra Ševčíková27.07.2022., 10:00h

Streamovací gigant chce spustiť lukratívnu akčnú franšízu, ktorá by konkurovala Mission: Impossible a Johnovi Wickovi.

Lajkuj Brainee.sk na

Zatiaľčo hlavná postava Ryana Goslinga vo filme Gray Man je na misii, kde ide o život, tak aj Netflix sa vydal svoju vlastnú. Chce vytvoriť úspešnú akčnú sériu a pokračovať v príbehu Goslinga ako Šestky, píše RollingStone.

Režiséri filmu Anthony a Joe Russo sa vrátia, aby režírovali pokračovanie najdrahšieho projektu platformy. Stephen McFeely, ktorý je spoluautorom filmu podľa rovnomenného románu Marka Greaneyho, napíše aj jeho druhý diel.

„Reakcia publika na Gray Man bola fenomenálna,“ povedali bratia Anthony a Joe Russo vo vyhlásení. Veľmi si vážia nadšenie fanúšikov po celkom svete. „S toľkými úžasnými postavami vo filme sme vždy chceli, aby bol Gray Man súčasťou rozšíreného vesmíru a sme nadšení, že Netflix oznamuje pokračovanie s Ryanom,“ dodali.

image

Peklo sa nekoná. Netflix stratil „len” milión užívateľov, generálny riaditeľ hovorí, že klasické televízie čaká smrť

V pláne je aj spin-off, no jeho tvorba je ešte len v ranom štádiu. Sústreďovať by sa mal okolo rôznych prvkov zo sveta Gray Mana. Scenár by mali napísať Paul Wernick a Rhett Reese.

Scott Stuber, šéf Global Films, povedal, že režiséri odviedli skvelú prácu a podarilo sa im vytvoriť dych berúci akčný film. „Sme nadšení, že môžeme pokračovať v spolupráci s nimi a tímom AGBO pri budovaní vesmíru Gray Mana,“ povedal.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. máj 2024 22:09