Breaking BadTwitter/discussings Films/
StoryEditor

HBO Max a Netflix sťahujú populárne seriály aj filmy. Prídu Slováci aj o Harryho Pottera?

Alexandra Ševčíková26.07.2022., 12:00h

Netflix opustia viaceré populárne projekty. Medzi nimi aj Breaking Bad či How to Get Away With Murder. HBO Max sa vraj rozlúči s obľúbeným Potterom.

Lajkuj Brainee.sk na

Breaking Bad je jedným z najlepšie hodnotených seriálov posledných rokov. Jeho obrovskú armádu fanúšikov však čaká sklamanie. Podľa zistení portálu The Wrap sú jeho dni na Netflixe spočítané a s ním aj ďalších populárnych projektov.

Vzhľadom na nedávne straty spoločnosti na trhu streamovacia platforma pripravuje ďalšie odstránenie projektov zo svojej ponuky filmov a seriálov. A jedným z najväčších mien je práve Breaking Bad, ktorý má z platformy zmiznúť údajne 10. februára 2025. Informácia o tomto rozhodnutí prichádza len krátko po tom, čo filmový producent v nadväznosti na úspech spin-off série Better Call Saul Dan McDermott prezradil, že „dvere AMC sú vždy otvorené“ pre ďalšie seriály z tohto filmového vesmíru.

Síce máš dosť času na opätovné prezretie Breaking Dad, no Netflix opustia aj ďalšie významné projekty, ktoré by možno stáli za pozretie. A dokonca aj HBO Max čakajú veľké straty. Ak si to budeš všetko chcieť stihnúť pozrieť, máš čo robiť.

New Girl, ale aj NCIS

Po strate Priateľov a údajne aj The Office by mal Netflix prísť aj o ďalší obľúbený komediálny seriál New Girl. So všetkými siedmimi sériami dostupnými na platforme to bol 10. najsledovanejší seriál zo všetkých. Podľa dostupných informácii portálu The Wrap by mal Netflix opustiť 10. apríla 2023, a potom prejsť na platformu Disney.

Aj NCIS patrí medzi jeden z najsledovanejších seriálov, ktoré platforma ponúka. Netflix tak príde 30. júna 2024 o ďalší úspešný projekt, ktorý má prejsť na platformu Paramount+. Tá sa pripravuje aj na oživenie série a ďalšie projekty.

Seriál How to Get Away With Murder (Vražedné práva) sa umiestnil 63-krát v 10-tke najsledovanejších projektov. Celkovo 90 epizód vražedného práva pod vedením Violy Davis si diváci jednoducho zamilovali. Rozlúčiť sa s ním budú musieť 1. októbra 2024.  

Okrem týchto úspešných projektov z platformy zmizne aj sitcom Good Place. Netflix sa rozlúči aj s legendárnymi Gilmorkami či seriálom Supernatural. Všetky tieto seriály z platformy zmiznú po roku 2025. Najbližšie, a to teda v auguste, sa platforma rozlúči s hororom Conjuring, ale napríklad aj so svojím vlastným projektom Cocaine Coast.

image

Vedel si, že na Slovensku máme metlobalové družstvá? Zlatú strelu má na sebe pripevnenú rozhodca

HBO Max príde v auguste o kopec filmov

Ako uvádza portál Comicbook, HBO Max predstavilo bohatú ponuku filmov a relácií, ktoré na platforme pribudnú v auguste. Avšak platforma aj o mnohé príde, vrátane franšízy Harryho Pottera. Filmy o mladom čarodejníkovi opustia HBO Max po 31. auguste, avšak nie je zatiaľ známe, či zmiznú aj zo slovenskej verzie platformy, tak zatiaľ nepanikár.

image

Harry Potter

Twitter/harrypotterfilms/

Budúci mesiac sa okrem toho predplatitelia platformy rozlúčia aj s filmami zo série Ocean‘s Eleven (Dannyho jedenástka), viacerými modernými adaptáciami Popolušky či filmovou sériou Under World. Strata populárnych filmov The Dark Knight (Temný rytier) a Space Jam je tiež na spadnutie.

Zo seriálov a televíznych šou si už na HBO Max čoskoro nepozrieš Top Gear.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 07:39