Záber zo seriálu The IdolHbo/
StoryEditor

Drogy, sex a zvrátený hudobný priemysel. Tvorca Euphorie natočil seriál s The Weekndom a dcérou Johnnyho Deppa

Miroslav Kamody19.07.2022., 13:00h

HBO uverejnilo prvý trailer pre nový seriál The Idol. Dráma, v ktorej si zahral Abel „The Weeknd“ Tesfaye a Lily-Rose Depp však nateraz ešte nemá dátum premiéry.

Lajkuj Brainee.sk na

Pokiaľ patríš k fanúšikom seriálu Euphoria, máme pre teba vynikajúcu správu. Jej tvorca Sam Levinson sa spojil s víťazom Grammy Abelom „The Weekndom“ Tesfaye a producentom Rezom Fahim, aby divákom priniesli seriál, ktorý ukáže odvrátenú stranu hudobného priemyslu, píše ComingSoon.

image

Tvrdá rana pre Johnnyho Deppa. Čoskoro sa opäť postaví pred súd, dôvodom je napadnutie člena filmového štábu

Popová hviezda a vodca kultu

Trailer ukazuje, ako si vychádzajúca popová hviezda (dcéra Johnnyho Deppa Lily-Rose) buduje intenzívny vzťah s postavou, ktorú stvárňuje The Weeknd. Nechýbajú vystúpenia hudobných hviezd K-Pop skupiny Blackpink (Troye Sivan a Jennie Kim), ktoré si v seriáli strihnú úlohy tanečníkov postavy Lily-Rose Depp.

„Seriál, ktorý sa odohráva na pozadí hudobného priemyslu, sa sústreďuje na guru a vodcu moderného kultu, ktorý si vytvorí komplikovaný vzťah s nastupujúcim pop idolom,“ informovalo HBO. Ide o herecký televízny debut The Weeknda a prvú výraznú úlohu 23-ročnej dcéry Johnnyho Deppa.

Neznámy dátum premiéry

Aj keď nateraz ešte nepoznáme dátum premiéry, seriálu by sme sa na HBO mali dočkať ešte tento rok. My dodáme, že ide o produkciu spoločnosti A24, ktorá sa v priebehu posledných rokoch postarala o tie najväčšie a najoriginálnejšie filmové pecky. Dúfame, že na poli seriálových projektov sa jej bude dariť rovnako.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 16:11