GTA VIRockstar Games
StoryEditor

VIDEO Je to tu! Zverejnili trailer pre hru GTA VI, potvrdzuje lokáciu Vice City aj dátum vydania v roku 2025

Miroslav Kamody05.12.2023., 08:09h

Niečo si želaj, padajú internety.

Lajkuj Brainee.sk na

Po takmer dekáde čakania sme sa konečne dočkali odhalenia traileru pre hru Grand Theft Auto VI. Vďaka toxickej komunite to však nebolo bez problémov. Štúdio Rockstar Games bolo nútené zverejniť trailer skôr, ako bolo plánované, pretože sa na internete objavila jeho leaknutá a nekvalitná verzia. Hovorí sa pritom, že za únikom stál syn jedného z pracovníkov štúdia.

image

GTA VI môže byť hrou s najvyššou cenovkou v histórii. Po zdvihnutí cien za zábavu volá samotný šéf vydavateľstva

Tvorcovia sa však k úniku postavili s nadhľadom, zrušili pôvodné plány a vydali prvé zábery v normálnej kvalite. Vďaka nim vieme, že hlavnou postavou novej časti slávnej hernej série bude žena Lucia, príbeh sa bude odohrávať v modernom Vice City a vydania hry sa dočkáme až v roku 2025.

Fanúšikovia šalejú

Okrem toho je zrejmé, že nebude chýbať používanie telefónu (zábery odhaľujú video v štýle live prenosu na TikToku), poriadna dávka akcie a rôzne bizarné postavičky inšpirované americkou Floridou. Grafika vyzerá fantasticky, svet masívne a detaily vyšperkované na maximum. Na samotné herné zábery si však budeme ešte musieť nejaký čas počkať.

Už teraz je však jasné, že v štúdiu Rockstar uvarili ďalší gigantický hit, ktorý má všetky aspekty na to, aby sa stal jednou z najúspešnejších hier v histórii tohto biznisu. Zároveň však začína najmenej ročné čakanie, kým sa hra dostane na pulty. A aj to len pre konzolových hráčov - tí počítačoví si, rovnako ako v prípade GTA V, počkajú o niečo dlhšie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 11:48