Koncept pre GTA IVTwitter
StoryEditor

Koniec špekuláciám. Štúdio Rockstar oficiálne potvrdilo, kedy sa dočkáme traileru na GTA IV. Od premiéry nás delia len dni

Miroslav Kamody08.11.2023., 14:30h

Adventné kalendáre síce vytiahneme až budúci mesiac, no ten herný sa otvára už dnes, kedy začína odpočítavanie do odhalenia najočakávanejšej hry pre súčasnú generáciu konzol.

Lajkuj Brainee.sk na

Štúdio Rockstar Games konečne umlčalo všetky špekulácie a informácie od overených zdrojov, aby definitívne potvrdilo, kedy sa dočkáme prvého oficiálneho traileru pre hru Grand Theft Auto VI. Ako pripomína portál LadBible, už niekoľko dní sa špekulovalo, že tento týždeň sa dočkáme veľkého oznámenia. Tým je nakoniec potvrdenie, že hra sa blíži.

Konečne sme sa dočkali

Na platforme X, predtým známej ako Twitter, Rockstar zdieľal správu od šéfa Sama Housera. V ňom informuje prvý trailer na GTA VI príde „začiatkom decembra“. Je to pritom už viac ako desať rokov, kedy sa na pulty obchodov dostala hra GTA V.

Fanúšikovia Grand Theft Auto veľa špekulovali o tom, čo by mohli dostať v šiestom mainstreamovom diele z masívne populárnej série, ale teraz nás delí len pár týždňov od toho, aby nám Rockstar dal prvý konkrétny pohľad na ich najväčšie dielo.

Začína odpočítavanie

Rockstar okrem toho pripomenul, že budúci mesiac si pripomenieme 25 rokov pôsobenia spoločnosti v hernom biznise a poďakoval fanúšikom, že sú na tejto ceste s nimi. Správu od Housera ukončili potvrdením, že budúci mesiac príde nový trailer pre Grand Theft Auto.

image

(Ne)známe zaujímavosti o GTA: Vzniklo kvôli chybe, sériu chceli pri vydaní každého dielu zničiť

Reakcia fanúšikov na seba nenechala dlho čakať a internet doslova explodoval. Od premiéry prvých oficiálnych záberov hry nás tak delia už len doslova dni. Adventné kalendáre síce vytiahneme až budúci mesiac, no ten herný sa otvára už dnes, kedy začína odpočítavanie do odhalenia najočakávanejšej hry pre súčasnú generáciu konzol.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 01:07