Red Bull Campus ClutchArchív Red Bull Campus Clutch
StoryEditor

Si správny gamer? Zapoj sa do týchto nadupaných e-športových turnajov, vyhrať môžeš až 20-tisíc a letenku do Istanbulu

Miroslav Kamody17.10.2023., 13:00h

Patríš k ľuďom, ktorí vedia, že gaming nie je žiadna strata času, ale skutočný šport, ktorý ťa môže posunúť k sláve a šťavnatým prizepoolom? V tom prípade tento článok potrebuješ ako soľ!

Lajkuj Brainee.sk na

Slovenské hviezdy na e-športovom nebi žiaria čoraz jasnejšie. Dôkazom toho je napríklad blížiace sa prvé výročie víťazstva Olivera Lepka zo svojím tímom Tundra Esports na grandfinále v hre DOTA 2, kde si rozdelili šialenú sumu vyše osem miliónov eur.

Alebo nedávny úspech Dávida „frozen“ Čerňanského, ktorý hrá profesionálne Counter-Strike za tím MOUZ. 21-ročný Slovák s tímom vyhrali ESL Pro League, získali 200-tisíc dolárov (približne 188-tisíc eur) a okrem toho získavajú aj postup na turnaje BLAST Premier World Final 2023 a IEM Katowice 2024.

image

Si študent a v gamingu si doma? Nezmeškaj kvalifikáciu na Red Bull Campus Clutch

E-športy jednoducho vládnu súčasnej generácii, a čo je najdôležitejšie, ich súčasťou môžeš byť veľmi jednoducho aj ty. Na Slovensku sa koná množstvo amatérskych, semi-pro ale aj profesionálnych turnajov, ktorých sa môžeš zúčastniť. Máme pre teba prehľad do konca roka a musíme uznať, že ponuka je nielen lákavá, ale aj nabitá cenami! 

Samsung MČSR 

Si fanúšik hier Wild Rift či Brawl Stars? Tak potom na tejto akcii nemôžeš chýbať. Po Nitre budú súboje pokračovať v Prahe, aby sme sa následne presunuli na finále do Brna, kde sa bude hrať o prizepool vo výške 12-tisíc korún (necelých 500 eur), respektíve 46-tisíc korún (1 866 eur).

image

Brawl Stars

Supercell

Slovenská univerzitná e-športová liga 2023/2024 (Zimný semester)

Slovenská univerzitná e-športová liga (SUEL) prichádza od 23. októbra so svojou 7. sezónou v rámci zimného semestra ročníka 2023/2024. Podobne ako v minulej edícii, aj tentokrát bude mať SUEL dve ligy - Masters a Open. V SUEL Masters bude možné sa zapojiť do titulov League of Legends, Counter-Strike 2, Rocket League a Teamfight Tactics.

V rámci SUEL Open si môžeš zahrať hry League of Legends a Counter-Strike 2. Celkový finančný prizepool oboch líg je 5-tisíc eur (Masters 3 900  eur, Open 1100 eur). Registrácia do kvalifikácie na SUEL Masters a ligy SUEL Open je zadarmo. V prípade, že nepostúpiš do Masters, je možné sa zaregistrovať do Open.

image

Counter-Strike 2

Valve

YGames Praha 2023

Ak si vášnivý hráč a nerobí ti problém cestovať, je najvyšší čas baliť kufre do Prahy. Súčasťou festivalu FORGAMES bude BYOC LAN party YGames esport tournament v hrách CS:GO, FIFA 23 a League of Legends. Prizepool pre CS:GO je 30-tisíc Kč (1 217 eur), LOL 30-tisíc Kč (zhodne 1 217 eur) a FIFA 23 6-tisíc Kč (243 eur)

Red Bull Campus Clutch 2023

Pokiaľ patríš k fanúšikom Valorantu (alebo sa s hrou ešte len zoznamuješ - koniec koncov je to charakterová a taktická hra, ktorá je pomalšia a aimovo relatívne jednoduchšia), Red Bull Campus Clutch pre teba musí byť povinnosťou. Zapojíš sa jednoducho - stačí, aby si bol študent vysokej školy. Je úplne jedno, či je domáca alebo zahraničná, dokonca v jednom tíme nemusia byť ani ľudia z jednej konkrétnej univerzity.

image

Red Bull Campus Clutch

Archív Red Bull Campus Clutch

Okrem skvelej atmosféry a nezabudnuteľných zážitkov získa víťaz každého národného finále plne hradený postup na epické Svetové LAN Finále Red Bull Campus Clutch, ktoré sa tento rok bude konať vo Volkswagen Aréne v tureckom Istanbule. A týmto zážitkom to rozhodne nekončí! Ešte väčším lákadlom je finančná výhra vo výške 20-tisíc eur, ktorú si domov odnesie víťazný tím svetového finále. 

image

Študenti so záľubou v gamingu, pozor! Prichádza Red Bull Campus Clutch. Poznáme čas eventu

Kvalifikácie sú otvorené pre všetkých a vôbec nezáleží na tom, či hráš súťažne alebo len z času na čas s kamarátmi. Uskutočnia sa už čoskoro, konkrétne 15. a 21. októbra 2023, a hrať sa bude v klasickom formáte 5v5. Ak teda nechceš zmeškať svoju životnú príležitosť, registruj sa ešte dnes a ukáž všetkým, že na to máš! Svoj tím registruješ pár klikmi NA TOMTO ODKAZE.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 13:06