Red Bull Campus Clutch svetové finále v Sao Paule v roku 2022.Redbull/
StoryEditor

Študenti so záľubou v gamingu, pozor! Prichádza Red Bull Campus Clutch. Poznáme čas eventu

red28.09.2023., 10:00h

Po úspešnej minuloročnej premiére Red Bull Campus Clutch na Slovensku sa naň vysokoškolskí študenti môžu tešiť opäť aj tento rok.

Lajkuj Brainee.sk na

Najväčšie celosvetové študentské e-športové podujatie, aké sa kedy na univerzitnej pôde konalo, ti ponúka jedinečnú príležitosť súťažiť v jednej z najrýchlejšie rastúcich a najviac diskutovaných hier súčasnosti, VALORANT. Ak teda aj ty patríš ku jej fanúšikom, neváhaj, prihlás seba aj svojich spoluhráčov a staňte sa najlepším študentským VALORANT tímom na svete! 

Svoj 5-členný tím registruješ pár klikmi na TOMTO ODKAZE

PRIJMEŠ GLOBÁLNU VÝZVU AJ TY?

Je aj tvojim snom zasúťažiť si na svetovej scéne? V tom prípade ti možno prinesie šťastie práve Red Bull Campus Clutch. Víťazi národných kôl po celom svete si to totiž namieria až na svetové finále do Istanbulu, a to už je niečo! 

image

Ilustračná foto

Redbull/

Sršíš nadšením a hru VALORANT máš v malíčku, no chýba ti 5-členný tím? Skvelou správou je, že sa v rámci niektorých kvalifikačných kôl môžeš zapojiť aj samostatne, pričom ostatní hráči k tebe budú pridelení, vďaka čomu 5-členný tím vytvoríte. No jasné, aká by to bola motivácia bez výhry, že? A tá je viac než lákavá. 

Víťaz každého národného finále získa plne hradený postup na Svetové LAN Finále Red Bull Campus Clutch, ktoré sa tento rok odohrá v Istanbule. V hre je teda zážitok na celý život, vďaka ktorému získate šancu zahrať si v profesionálnom prostredí a budete môcť okúsiť, aké je to zúčastniť sa turnaja na tej najvyššej úrovni. A týmto zážitkom to rozhodne nekončí! Ešte väčším lákadlom je finančná výhra vo výške 20 000 eur, ktorú si domov odnesie víťazný tím svetového finále. Tak teraz už naozaj nie je o čom.

SPOZNAJ VALORANT

VALORANT sa pomerne rýchlo stala jednou z najvzrušujúcejších hier na sledovanie. Vedel si, že v roku 2020 prelomová FPS od Riot Games podľa Twitch prekonala „rekord počtu sledovaných hodín v jednej kategórii hier“ s 34 miliónmi hodín? VALORANT je teda zaručene zážitkom nie len pre hráčov, ale aj pre všetkých sledujúcich. Ak ste ešte nezačali s tréningom, tak je najvyšší čas, pretože na Red Bull Campus Clutch to rozhodne nebude len o šťastí! 

image

Red Bull Campus Clutch v Trnave.

Redbull/

Všetky potrebné informácie o Red Bull Campus Clutch nájdete na tomto odkaze.

Pre čo najčerstvejšie informácie nie len o Red Bull Campus Clutch sleduj na Instagrame a TikToku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 09:12