Hra GollumDaedalic Entertainment
StoryEditor

Fiasko okolo najhoršej hry posledných rokov. Ospravedlnenie za Gollum zrejme napísal ChatGPT, zamestnanci o ničom nevedeli

Miroslav Kamody10.10.2023., 12:00h

Katastrofálna hra nie je dobrá nielen vo výsledku. Podľa všetkého to vyzerá tak, že zlyhalo aj všetko na jej pozadí.

Lajkuj Brainee.sk na

Hru Lord of the Rings: Gollum môžeme bezpochyby označiť za jedno z najväčších sklamaní za posledné roky. Otrasná hrateľnosť, ešte horší vizuál a nezaujímavý koncept sa postarali o to, aby ju fanúšikovia Stredozeme oprávnene zvozili pod čiernu zem.

Tvorcovia dokonca vydali ospravedlnenie, v ktorom priznali svoje zlyhanie. Škoda však už bola napáchaná a mnohí nad slovami len mávli rukou. Ako sa však ukazuje, teraz majú ďalší dôvod byť nahnevaní, informuje portál Mynintendonews.

Herné fiasko

Vďaka investigatívnej práci nemeckého kanála na YouTube Game Two sa šíri nové video o zlými recenziami zasypanej hre. Jednou z mnohých zaujímavých vecí, o ktorých tvrdili dva zdroje blízke vývojárom pre kanál Game Two, je, že ospravedlňujúci list, ktorý bol zverejnený na sociálnych sieťach v máji, vôbec nenapísali tvorcovia.

image

VIDEO V Berlíne sa stretli stovky ľudí, ktorí sa identifikujú ako psy. Pred zrakmi ľudí sedeli a štekali po sebe

Podľa ich slov dostal nápad vydavateľ Nacon a vygenerovaný bol pomocou umelej inteligencie - ChatGPT. Dvaja zamestnanci Daedalic tvrdia, že neboli informovaní o ospravedlňujúcom liste pred jeho zverejnením. Vyzerá to, že herná fraška je ešte omnoho väčšie, ako sme si doteraz mysleli. Ak ťa zaujíma viac informácií o pozadí hry, nájdeš ich vo videu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 01:09