V Berlíne sa stretli ľudia, ktorí po sebe štekaliUnsplash/mauro mora, Karsten Winegeart
StoryEditor

VIDEO V Berlíne sa stretli stovky ľudí, ktorí sa identifikujú ako psy. Pred zrakmi ľudí sedeli a štekali po sebe

Miroslav Kamody08.10.2023., 13:00h

Okoloidúci zostali poriadne prekvapení. Komunita nakoniec vysvetlila, že celé stretnutie malo úplne iný podtón. O čo išlo a prečo by okoloidúci boli zo skutočného významu ešte viac šokovaní?

Lajkuj Brainee.sk na

V centre Berlína sa stretli stovky ľudí, ktorí sa identifikujú ako psy. Nie všetko je však také, ako sa zdá, píše portál Indy100. Celé podujatie totiž nebolo iba o tom, že skupina sa dorozumievala štekaním alebo skupinovým vytím na mesiac.

Celé stretnutie sa konalo na železničnej stanici Berlin Potsdamer Platz neďaleko Brandenburskej brány v nemeckom hlavnom meste sa stretla približne tisícka medzidruhových aktivistov. Skupina uviedla, že sa neidentifikujú ako ľudské bytosti a namiesto toho si želajú, aby boli rozpoznaní ako šteniatka.

image

Britskí žiaci mňaukajú, identifikujú sa ako zvieratá či dinosaury. Školy ich bránia a podporujú ich v tom

Prekvapení okoloidúci

Miestni však boli z celého divadla šokovaní a niektorí aj rozhorčení. „Len ich opustite v sibírskej tundre a nechajte ich prežiť so svojimi psími inštinktmi,” povedal jeden z nich. „Nevidím nikoho, kto by ovoniaval chvosty ostatných,” komentoval ďalší. „Zavolajte kontrolu zvierat a dajte im ich dávky proti besnote,” dodal tretí.

Video sa stalo na sociálnych sieťach virálnym, a práve vtedy sa k nemu vyjadrila aj samotná komunita. Tá svetu odkázala, že stretnutie bolo o niečom úplne inom. 

Nemyslia si, že sú psy - je to len fetiš

„Toto stretnutie sa odohralo počas Folsom Europe, čo je stretnutie homosexuálov, ktorí holdujú rôznym fetišom. Tento konkrétny fetiš sa nazýva hra so šteňatami a títo jedinci, väčšinou mladí, majú cosplay. Väčšina neverí, že sú to psy ale majú na sebe fetišistický kostým.” Poznámka obsahuje aj odkaz na SDLGBTN, ktorý ponúka vysvetlenie hry so šteňatami. 

Transdruhoví ľudia sa necítia ani sa neidentifikujú ako ľudské bytosti, ale ako špecifické zvieratá alebo mytologické bytosti. Najbežnejšími tvormi sú psy, mačky, kone, vtáky, jednorožce, draci, elfovia a dokonca aj anjeli.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 18:03